Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ue
ue
0 29.10.2021 17:08:05

NEVERJETNO!!! Je to ČUDEŽ? Svetovni prvak postal OČE 15 MESECEV PO SMRTI (foto + video)

Življenje je res mali čudež. Vedno znova nas preseneti in ko že mislimo, da je nekaj nemogoče, se svet postavi na glavo.

Avstralski zvezdnik deskanja na snegu, 32-letni Alex 'Chumpy' Pullin se je smrtno ponesrečil 18. julija 2020 pri potapljanju oziroma pri lovu na ribe s harpuno. Zdaj, skoraj 16 mesecev po tragični nesreči, ko je za vedno prenehalo biti srce davkratnega svetovnega prvaka v deskarskem krosu, je Alex prvič postal oče. Kako je to mogoče? Je to sploh res? Je res, saj je njegova partnerka Ellidy Vlug to delila z javnostjo z objavo na Instagramu. 25. oktobra je namreč rodila punčko Minnie oziroma s polnim imenom Minnie Alex Pullin. Punčka je prišla na svet z umetno oploditvijo, uporabljena pa je bila zamrznjena sperma deskarskega šampiona. Ampak... Čudežev še ni konec. Pred smrtjo Alex sploh še ni zamrznil svoje spermije, ampak so to storili šele, ko je bil Pullin že uradno mrtev (ne sprašujte kako!?). 

Junija letos je Ellidy objavila, da je noseča in hkrati poudarila, da sta se z Alexom trudila, da bi imela otroka. "Alex si je to zasluži, saj bi zagotovo bil odličen oče," je dejala Ellidy, ki je zelo pogrešala nekdanjega partnerja, saj je med nosečnostjo večkrat pisala, kako ga pogreša in... "Komaj čakam, da bom najinemu otroku pogledala v oči in spet videla tebe. Vedno bova zrli proti morju, saj bova vedeli, da si ti tam."

In zdaj, 15 mesecev po smrti, je na svet spet prišel del njega.  




Značke: rojstvo, smrt, sperma

Članki iz rubrike