Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 29.10.2021 07:46:42

Ura, zaradi katere boste postali najboljša različica sebe

Po ogledu napete športne tekme ali pa po napornem dnevu v službi je vznemirjenje najbolje pregnati z rekreacijo.

In boljšega sopotnika pri teku, na fitnesu ali pri katerikoli drugi obliki vadbe, kot sta uri Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Galaxy Watch4 Classic, si ne bi mogli želeti.

Pametna ura, ki premika meje v dizajnu in tehnologiji, s potegom prsta postane osebni trener, ki vas bo spodbujal pri vadbi, meril, kako uspešni ste in kakšen je vaš napredek, zraven pa budno spremljal ne samo to, koliko kilometrov ste pretekli ali koliko energije ste porabili, ampak meril tudi vaš krvni tlak in srčni utrip.

Senzor, ki meri veliko več kot samo korake

Samsung BioActive Sensor, s katerim se ponaša Samsung Galaxy Watch4, meri EKG in krvni tlak v realnem času. Po prvotni kalibraciji senzorji hitro preverijo krvni tlak, prek EKG pa tudi to, ali imate nenavaden srčni utrip in ritem.

BioActive Sensor krvni tlak meri z uporabo optičnega senzorja srčnega utripa, znanega kot senzor PPG, EKG pa z uporabo električnega senzorja srca. Svojemu napredku v telesni pripravljenosti lahko sledite tudi tako, da spremljate spremembe v sestavi telesa. Prvič s pametno uro doslej lahko odkrijete svoj odstotek telesne maščobe, skeletne mišice, vodo v telesu in še več, vse BIA-meritve pa lahko kjerkoli in kadarkoli opravite v pičlih 15 sekundah.

samsung, samsung-galaxy-z-flip3-5g, samsung-galaxy-z-fold3-5g, samsung-galaxy-watch4

Delite uspehe s prijatelji

Ob BIA-meritvah, ki jih omogočata Galaxy Watch4 in Galaxy Watch4 Classic, boste več kot dobro pripravljeni za dnevne dejavnosti in telesno vadbo, rezultate pa lahko spremljate tako na uri kot telefonu, in to ne glede na to, za katero obliko vadbe se odločite.

Galaxy Watch4 Classic podpira več kot 90 vrst vadb in vam posreduje natančno poročilo ter sam zazna fizično aktivnost, ko sledi vaši rutini. Podatke, ki jih pridobi ura, pa lahko pošljete na svoj telefon in jih enostavno delite s svojimi prijatelji in družinskimi člani. Z nasmehom emoticona, ki ga bo poslal vaš znanec, ko bo videl vaše dosežke, bo vadba samo še bolj zabavna.

Ko bo čas za počitek, pa bo nad vami bdela funkcija sledenja spancu, ki zazna in holistično analizira stopnje spanja med vašim počitkom, preverja pa tudi stopnjo kisika v krvi in vzorce smrčanja.

Bogat izbor aplikacij in paščkov

Nova generacija Samsung pametnih ur je prva generacija, ki podpira Wear OS platformoin napredni procesor, ki omogoča 20 odstotkov hitrejše delovanje. Na voljo vam je bogat nabor aplikacij, od aplikacij za pretakanje glasbe do obsežne knjižnice z aplikacijami za zdravje in telesno pripravljenost. Tako boste še lažje in bolj poglobljeno uživali v uporabi številnih Google aplikacij, storitev iz vesolja Galaxy in aplikacij tretjih strank, zaradi dodatnih funkcij, kot je kompas, pa se ne boste nikoli izgubili ne na uri ne med hojo.

Samsung pametne ure dopolnjujejo različne barve paščkov. Pri Galaxy Watch4 Classic sta na voljo srebrna in črna barva paščkov, pri Galaxy Watch4 črna, srebrna in zelena, na voljo pa je tudi športni pašček Ridge Sports Band, ki je izdelan iz fluoroelastomera, zato je trpežen in odporen proti potenju, hkrati pa se tesno prilega vašemu zapestju. 

samsung, samsung-galaxy-watch, pametna-ura
Arhiv

Vsak dan drugačna ura

Menjate lahko tudi zaslon ure. Izbirate lahko med analognimi in digitalnimi številčnicami z raznovrstnimi ozadji, med katerimi je lahko tudi vaša fotografija, fonti in barvami, ki se ujemajo z vašim okusom, vremenom ali priložnostjo, svoje številčnice s funkcijo AR Emoji in pokažite svoj slog, animirane slike pa bodo prikazovale, kaj počnete, na primer tečete ali poslušate glasbo.

Galaxy Watch4 in Galaxy Watch Classic sta na voljo v 40- in 44-milimetrski različici.

samsung, samsung-galaxy-watch, pametna-ura

Članki iz rubrike