Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 15.02.2021 00:38:55

ŠOKANTNO PRIČANJE dekleta, s katerim je Boateng prevaral zaročenko: "Nisem presenečena, da se je ubila ..."

Profimedia
Zvezdnik Bayerna Jerome Boateng je nedavno prekinil svojo zvezo z dekletom, ki si je kmalu zatem odvzelo življenje.

Grozljiva novica o samomoru poljske manekenke je pretresla ves svet. Ljubezenska zveza se je končala, potem ko je Kasia Lenhardt nogometaša obtožila, da jo je prevaral. Boateng je po koncu burnega razmerja izjavil, da mu je punca grozila, da ga bo uničila. Po njenem tragičnem koncu, samomoru, so začele v javnost prihajati podrobnosti o njunem razmerju.


Najbolj šokantno je pričanje playboyevega dekleta Melisse Howe, ki trdi, da je ona tista, ki je imela z Boatengom ljubezensko afero, medtem ko je bil on zaročen s Kasio. "Nisem presenečena, da se je tako končalo. Nisem presenečena, da se je ubila, saj fantje, kakršen je Jerome, dekletom uprizarjajo psihični kaos. Radi se igrajo s čustvi, potem pride do takšnega stanja, v kakršnem se je znašla Kasia," je začela razlagati Melissa in nadaljevala.

"Ko sem slišala za samomor, sem bila seveda šokirana. Potem pa mi je postalo jasno. Jerome se je z njo igral. Vidite, kaj se zgodi, ko to počnete nekomu. Jeroma sem spoznala v Londonu in takoj me je začel preganjati po družbenih omrežjih. Želel je, da bi šla z njim na neko zabavo, in pristala sem. Potem je želel, da bi šla z njim v Nemčijo, kar pa sem zavrnila. Nekajkrat sva bila na zmenku, nikoli pa nisem z njim spala. Mislila sem, da sem edina, potem pa sem na neki naslovnici videla, da je v zvezi, da je celo zaročen. Pošiljal mi je sporočila. Obnašal se je, kot da Kasia ne obstaja. Takoj sem z njim prekinila vse stike, saj je bila to zame prevelika drama."

Članki iz rubrike