zoopark-rožman Svet24.si

FOTO: Živalski vrt Rožman zaradi inšpekcije ...

angelček Svet24.si

To lahko pomeni, da ste zemeljski angel

dars Necenzurirano

Ne Dars, Kolektor bo odločil, za koliko milijonov...

cvikl legan xx Reporter.si

Milan Cvikl o obtožbah Jerce Legan: Prešla je ...

terzi Ekipa24.si

Tragično! Kamera posnela grozljivo nesrečo, v ...

Arnold Schwarzenegger ni mogel ustaviti avta. Kolesarka ga je presenetila Odkrito.si

Z avtomobilom zbil kolesarko!

Tina Robnik Ekipa24.si

Nova slaba novica z belih strmin! Slovenska ...

nu
nu
0 13.02.2021 08:14:04

EKIPINI FANTASY NASVETI: Dobro je VEDETI pred 21. krogom PLTS

GORICA – KOPER
V primorskem derbiju se bo zagotovo iskrilo, saj ekipi nujno potrebujeta točke, domači v boju za obstanek, gostje v lovu za vrhom lestvice. Pri Gorici ni večjih težav s poškodbami in kartoni, zelo podobno pa je tudi v Kopru, pri katerem se vrača Nikola Krajinović.

MARIBOR – BRAVO
Mariborčani bodo po remiju v Domžalah proti Bravu zmago lovili brez nekaterih pomembnih členov ekipe, saj manjkajo Rok Kronaveter, Martin Milec, Nemanja Mitrović in Denis Klinar. Pri gostih je vprašljiv nastop Ovbokhe Agboyija, Roka Maherja in Žana Trontlja, zato pa so nazaj Martin Kramarič, Almin Kurtović in Mustafa Nukić.

TABOR – ALUMINIJ


Trener Tabora Igor Božič ima na voljo praktično vse razpoložljive moči, izjema je zgolj Kevin Grobry, ki je zbral štiri rumene kartone. Vrnil se je tudi Aldair. Precej več neznank je pri Aluminiju, kjer so se tik pred koncem priprav ubadali z okužbo z novim koronavirusom, zato je kar nekaj igralcev še daleč od optimalne forme.

CELJE – DOMŽALE
Celjani bodo v prvo tekmo sezone krenili brez kaznovanega Žana Flisa, manjkali pa naj bi še poškodovani Anel Hajrić, Jon Šporn in Denis Marandici. Tudi Domžalčani niso popolni; kaznovan je Andraž Žinič, zagotovo bo manjkal Gaber Dobrovoljc. Se pa po poškodbi vrača Slobodan Vuk in tudi s Tamarjem Svetlinom ni nič hujšega, tako da bo pripravljen za nastop.

OLIMPIJA – MURA
Pri Olimpiji upajo, da bodo proti Muri nadgradili zmago iz Kopra, vprašljiv je nastop Enrika Ostrca, težave z mišico ima tudi Radivoj Bosić. Pri Muri je še vedno kopica odsotnih. Na tem seznamu so Marin Karamarko, Renato Simić, Marko Brkić, Staniša Mandić, Alen Kozar, Marko Zalokar in novinec David Đurak.

Članki iz rubrike