Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 12.02.2021 11:08:53

Nova KBM in Košarkarska zveza Slovenije krepita dolgoročno partnerstvo

V Novi KBM smo pomembno vpeti v širše družbeno okolje, saj aktivno uresničujemo strategijo družbene odgovornosti in s tem prispevamo k nenehnemu razvoju in dvigu kakovosti bivanja tako v lokalnem kot nacionalnem okolju. V sponzorskih in donacijskih projektih gradimo na dolgoročnih in pristnih odnosih. Ponosni smo, da v letu 2021 nadaljujemo dolgoročno partnerstvo s Košarkarsko zvezo Slovenije, saj smo s podpisom pogodbe postali pokrovitelj moške članske A-reprezentance.

"V slovenskem prostoru je Nova KBM močna in stabilna finančna institucija, ki z uresničevanjem vizije postati najboljša banka podpira gospodarsko okolje, šport in kulturo. Ponosni smo, da ostajamo aktivni podpornik slovenskega športa. S podpisom pogodbe pa smo tudi eden ključnih podpornikov strateškega razvoja slovenske moške reprezentance in Košarkarske zveze Slovenije," je ob podpisu nove sponzorske pogodbe povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.


"Nova KBM je že vrsto let pomemben partner Košarkarske zveze Slovenije, s podpisom nove pogodbe pa smo dosedanje sodelovanje še utrdili. Skozi dolgoročno partnerstvo je Nova KBM večkrat izkazala veliko razumevanje in podporo slovenskemu športu ter delovanju Košarkarske zveze Slovenije in veseli nas, da bo Nova KBM zopet podprla našo moško člansko A-reprezentanco," je povedal Matej Erjavec, predsednik Košarkarske zveze Slovenije.

Poglobljeno sodelovanje s Košarkarsko zvezo Slovenije vidimo kot priložnost skupnega ustvarjanja novih pozitivnih zgodb, ki jih šport, ki ga je koronakriza globoko prizadela, nedvomno potrebuje.

Članki iz rubrike