Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

P. R.
P. R.
0 16.10.2019 16:42:59

Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše čase svoje mladosti

Indira v video zgodbi Tvoja
Promo foto - Tvoja
Simpatično Indiro Ekić je presenetil paket, ki jo je spomnil na najlepše čase njene mladosti in ji ponudil priložnost, da se tja znova tudi vrne ...

Generacija 90. let, imam nekaj za vas ... 

je novico delila tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Prejela je namreč prav poseben paket, v katerem so se skrivale vstopnice za največji žur 90. let in preloma tisočletja ta trenutek v Sloveniji. Ekipa DeeJay Time se v letošnji Back In Time ediciji vrača v preteklo tisočletje in seli v Areno Stožice, kjer bodo 30. oktobra 2019 od 21. ure dalje odmevale najglasnejših uspešnic največjih zvezd tistega časa. 

''Če me vidite v elementu plesanja in petja, me ne obsojajte,'' je v šali dodala, medtem ko je zavrtela CD z največjimi uspešnicami zvezd, ki se bodo ekipi DeeJay Time pridružile na odru in ki jih je Indira spremljala, ko je bila mlajša. 

Prihajajo Jan Plestenjak s svojimi uspešnicami Amore mio in Tvoj song, Miran Rudan z legendarno Laure ni več, Mambo Kings s svojimi Palme in valovi ter Preveč je lepih deklet, 4FUN s Kraljico noči in Ne laži mi, Kingston s svojimi Cela ulica nori in Ko bo padal dež, Colonia z legendarno Za tvoje snene oči, Flirt z uspešnico Romeo in Julija, Karma s svojo uspešnico Sedam dana, Dadi daz z legendarno Kalimero, Anja Rupel s svojo Odšla bom še to noč in še mnoge druge legendarne uspešnice tistega časa.

Indiro sta tako najbolj navdušili Colonia in Karma - slednja se vrača v originalni zasedbi s pevko Taro, kar jo je še posebej razveselilo. ''Komaj čakam - zabava bo 30. oktobra, kar bo tudi na noč čarovnic,'' je še poudarila in svoje sledilce povabila, da se ji pridružijo tudi sami!

Najcenejše vstopnice za dogodek so namreč v prodaji samo še 2 DNI!

Svojo si lahko zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol in Mynight.si!

FB_1042x546_naj

Članki iz rubrike