favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

V. V.
V. V.
0 29.05.2019 10:24:07

Vikend na Prepihu 2019 postregel z noro fešto!

Vikend na Prepihu 2019.
Event24
Aktualova Galama, Nina Donelli in Ivan Zak so v petek, DJ Dady, vedno očarljiva Natalija Verboten in legendarna skupina Pop Design pa v soboto, poskrbeli noro dvodnevne zabavo Vikenda na Prepihu 2019.

Mladi pa tudi malce starejši, ki so prišli iz različnih koncev, so prepevali in plesali ter znova dokazali, da večje »fešte«, kot je na Prepihu, ki si ga je zagnana ekipa agencije Event24 izbrala za prizorišče svojih velikih dogodkov, na Dolenjskem, ni.

DSC00804
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Fešta se je pričela že v petek, ko so obiskovalce na prizorišču pred novomeško restavracijo Prepih zabavali vroča Nina Donelli s svojimi uspešnicami »Jaka sam žena«, »Propala veza« in zadnja »Genijalno« ter ostalimi skladbami, vedno zabaven Dean on the Mike z Aktualovo Galamo ter simpatični Ivan Zak s svojimi največjimi uspešnicami »Adrenalin«, »Dečko sa Balkana«, »Tetovaža«, »Mala Princeza«, »Dar Mar«, »Laku noč«, »Idu dani«, » Usne varane« in drugimi.

DSC00873
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Med številnimi obiskovalci Vikenda na Prepihu sta bili tudi simpatični dekleti Eva in Maja iz Novega mesta, ki sta v en glas zatrdili, da takšne zabave, kot je tu, drugod ni, seveda pa jima je všeč tudi izbor nastopajočih in glasba. »To je najboljša fešta na Dolenjskem!« sta še uspeli povedati, preden sta se znova predali zabavi.

Dogodek so omogočili:

Transporti Šalehar, Pagras d.o.o., Zavarovalnica Sava, FP Avto Novo mesto, Kobra Team d.o.o.

Po uspešnem petkovem večeru Vikenda na Prepihu je drugi dan zabave kot prvi začel Dj Dady, ki se mu je nato na odru pridružila Natalija Verboten. S skladbo z naslovom Dva policaja je med prisotnimi ustvarila živahno energijo in hitro ogrela šotor, zapela pa je tudi številne vsem znane uspešnice Dan ljubezni, Hajde da ludujemo in številne druge. Med nastopom je na oder povabila tudi dekleta iz publike, ki so nato z njo in z Dj Dadyjem plesala na skladbico Račke (avtor - Werner Thomas).

DSC01040
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Kasneje se je večer s kitarami, bobni in tudi klaviaturami skupine Pop Design prevesil v malce bolj rokerske vode. Že prva skladba skupine – Na nebo, ki je sicer skladba pevca skupine Mirana Rudana, je publiko prepričala, da je izza šankov kot blisk pohitela v prej ne tako zapolnjen prednji del šotora.

DSC01177
Vikend na Prepihu 2019.
Event24

Nadaljevali so s skladbami Zate, Norcu podoben in Nekoč bom zbral pogum ter do konca večera odigrali vse svoje največje stare uspešnice. Navdušenje publike nad čustveno zapetimi skladbami je bilo veliko, njeno vzklikanje in glasno prepevanje vrstic besedila pa se je obdržalo vse do zaključka večera. 

Več utrinkov preverite v spodnji FOTOGALERIJI >>>

Članki iz rubrike