Katja Tratnik Odkrito.si

Voditeljica z leto dni starejšim Nemcem na ...

papež frančišek Svet24.si

VIDEO: Odmikal jim je prstan, ni hotel, da ga ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

ljubljanska obvoznica, severna obvoznica Svet24.si

Ljubljanski avtocestni obroč z velikansko ...

andrej 02 Svet24.si

Žulj, ki po 40 letih še vedno žuli

01_Tanja_Žagar Njena.si

Iskreno priznanje Tanje Žagar šokiralo gledalce

Jessie J Najstnica.si

Jessie J pokazala celulit in navdušila

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 08.03.2019 10:48:30

Pripravite se na največjo nepozabno zabavo z ikonami srbske glasbe

Največje ikone srbske glasbe prihajajo v Ljubljano.

V organizaciji agencije Stand Out, ki je v preteklih letih organizirala koncerte in glasbene spektakle legend, kot so Parni valjak, Oliver Dragojević, Doris Dragović, Plavi orkestar, Riblja čorba, Bajaga, Maksim Mrvica, Massimo Savič, Placido Domingo, Dunajski dečki, Miroslav Škoro, Gibonni, Magazin, Petar Grašo, Tereza Kesovija …

Dragana Mirković je popularna srbska pop-folk pevka in že dvajset v samem vrhu glasbene scene. Velikokrat nagrajena pevka se lahko pohvali z več kot 40-mi odličji v različnih kategorijah. Za dosežke v svoji karieri se lahko zahvali svojemu izjemnemu glasu, talentu, dobrim skladbam, profesionalnemu odnosu in ljubezni do glasbe in občinstva. Je avtorica mnogih hitov, ki so še vedno aktualni, znana pa je tudi po naprednih in posebnih videospotih.

V svoji dolgoletni karieri je posnela kar 19 albumov. Izpeljala je že 9 velikih solističnih turnej po državah bivše Jugoslavije, redno pa nastopa tudi po Evropi. Je avtorica velikih hitov 'Umire majko', 'Mili mili', 'Luče moje', 'Sama' in mnogi drugi.
Uspešna je tudi v poslovnem svetu, saj je ponosna lastnica televizije DM SAT.


Ana Bekuta, kraljica srbske narodne glasbe, je v svoji bogati glasbeni karieri, v Kateri že več kot 30 let razveseljuje svoje oboževalce, izdala 20 albumov in natsopila na številnih znanih festivalih tako v Srbiji kot drugod po svetu.

Džej Ramadanovski je priljubljen srbski pevec narodne glasbe, ki je svojo kariero začel leta 1988 na festival Mesam. Leta 1991 je izdala album "Ugasila si me", ki mu je prinesel slavo in popularnost. V svoji karieri je imel veliko uspešnih in obiskanih koncertov in izdal več kot 10 albumov.

Lapsus Band, legendarni pop-folk in turbo folk glasbeniki, ki navdušuejo občinstvo vse od Srbije do Združenih držav Amerike.

VSTOPNICE: Eventim.si in Petrol

Galerija
Značke: glasba, koncert

Članki iz rubrike