Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 05.03.2019 11:14:07

Kaj pa, če bi na sesanje lahko pozabili za več tednov?

Vodilni proizvajalec robotov za domačo uporabo iRobot, nas je razveselil z najnovejšim in težko pričakovanim sesalnikom iRobot® Roomba® i7+, s katerim je sesanje dvignil še na višjo raven inteligence in avtomatizacije.

Pri razvoju novega robota Roomba® i7+, je upošteval vse večje komentarje uporabnikov in na trg lansiral robotski sesalnik, ki zadovolji še tako zahtevne kupce.

Nova raven inteligence in avtomatizacije

iRobot Corp., vodilni proizvajalec robotov za domačo uporabo, je danes napovedal, da bo robotski sesalnik Roomba® i7+ s samodejnim odstranjevanjem umazanije Clean Base™ odslej na voljo tudi pri nas. iRobot Roomba i7+ prinaša novo raven inteligence in avtomatizacije pri robotskih sesalnikih, saj omogoča učenje, kartiranje in prilagajanje tlorisu domovanja.

Roomba i7_Imprint Smart Map_Overlay

Pametno kartiranje Imprint™, s katerim si robotski sesalnik Roomba® i7+ zapomni različne tlorise in imena sob, omogoča, da lahko uporabniki čiščenje prilagodijo potrebam in da lahko robotu naročijo naj očisti določene sobe kar z uporabo glasovnih ukazov ali prek aplikacije iRobot HOME. Ko robotski sesalnik Roomba i7+ zaključi s čiščenjem, izprazni svoj košek v zbiralnik Clean Base™, ki ima kapaciteto za 30 koškov nesnage, tako da uporabnikom tudi po več tednov zapored ni treba misliti na sesanje. Poleg tega se zmanjša količina prahu in umazanije, ki pogosto spremlja praznjenje posode sesalnika.

Roomba i7_Lifestyle_Living Room

»Z zmožnostjo, da se nauči in si zapomni tloris domovanja ter se mu prilagaja, ter s funkcijo samodejnega odstranjevanja umazanije, je iRobot Roomba i7+ najnaprednejši robotski sesalnik, kar smo jih naredili,« je povedal Colin Angle, predsednik uprave in izvršni direktor podjetja iRobot. »Ta robot še nadgradi izvirno vizijo, ki smo jo imeli, ko smo se pred skoraj dvajsetimi leti podali na pot razvoja robotskega sesalnika.«

Pozna tloris vašega doma in razume vaše ukaze

Kot znanilec nove dobe robotov za domačo uporabo Roomba i7+ omogoča čiščenje izbranih sob vašega doma. Z uporabo tehnologije pametnega kartiranja Imprint™ se Roomba i7+ nauči prepoznati tloris vašega doma, kar uporabnikom omogoča popoln nadzor nad tem, katere sobe se čistijo in kdaj. Robot se nauči razpored posameznih sob, pri čemer si zapomni do deset različnih tlorisov, tako da ga lahko uporabnik odnese v drugo nadstropje ali drugi dom, kjer bo robot prepoznal lokacijo in čistil po navodilih.

Roomba i7_Amazon Alexa

iRobotova patentirana navigacija iAdapt® 3.0 s tehnologijo vSLAM® robotskemu sesalniku Roomba® i7+ omogoča, da brez težav in učinkovito najde pravo pot skozi domovanje in si pri tem zapomni, kje je že bil ter kaj je še treba počistiti. Roomba i7+ se tudi prilagaja spreminjajočim se domačim okoljem, tako da zmeraj pozna najboljši način za čiščenje.

Izprazni se kar sam

Robotski sesalnik iRobot Roomba® i7+ prinaša popolnoma novo raven udobja s prvim sistemom za samodejno odstranjevanje umazanije Clean Base™, ki samodejno izprazni vsebino posode za umazanijo na sesalniku iRoomba i7+ v postajo Clean Base. Clean Base, ki hkrati deluje kot polnilna postaja, vas odreši vseh umazanih opravil, ki so povezana s sesanjem, shranjevanjem smeti v vrečko in zadrževanjem umazanije in prahu, da se ne vrneta v zrak. Ko je vrečka polna, dobi uporabnik obvestilo prek aplikacije iRobot HOME. Nato jo zgolj preprosto odstranite iz postaje Clean Base in zamenjate z novo. Vrečka lahko zadrži umazanijo kar 30 koškov sesalnika.

Roomba i7_Washing_Bin

»iRobot se je odzval na pogosto zahtevo uporabnikov, naj Roombi doda možnost samodejnega praznjenja posode za umazanijo po vsakem sesanju,« je povedal Jean-Jacques Blanc, generalni direktor in podpredsednik uprave za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko v podjetju iRobot. »To izboljša uporabniško izkušnjo, saj odpravi prahu in umazanije poln nered, ki se pogosto pojavi ob praznjenju posode sesalnika. Z možnostmi, da si zapomni načrt domovanja, očisti posamezne sobe in po koncu sesanja izprazni posodo, Roomba i7+ s samodejnim odstranjevanjem umazanije Clean Base dobesedno osvobodi uporabnika vseh opravil sesanja – od začetka do konca – tudi za več tednov.«

Google, očisti moje stanovanje 

Roomba i7+ deluje z napravami, ki podpirajo digitalna asistenta Alexa™ in Google Assistant, in je edini robotski sesalnik, ki uporabnikom omogoča čiščenje posameznih sob, tako da mu to naročite z govornim ukazom. Tako na primer zgolj recite: »Alexa, naroči Roombi naj očisti kuhinjo,« ali pa »Hej, Google, počisti dnevno sobo,« in Roomba i7+ bo poiskala učinkovit način, da počisti ustrezno sobo. Ko zaključi s čiščenjem, se robot vrne do svoje polnilne postaje, da se napolni in samodejno izprazni posodo, ko je povezan s sistemom za samodejno odstranjevanje umazanije Clean Base™. 

Roomba i7 _Clean Base with Phone

Zmogljivo delovanje in inteligentno čiščenje 

iRobot je vodilni proizvajalec robotskih sesalnikov, ki ponuja robote z dvema gumijastima krtačama za različne podlage, ki skupaj učinkovito očistita tako preproge kot trda tla. Roomba i7+ samodejno prilagodi višino čistilne glave, tako da imata obe krtači neposredni stik s tlemi. Prva krtača odstranjuje in razrahlja umazanijo, medtem ko se druga premika v nasprotno smer in umazanijo pobere in posesa. Za razliko od ščetinastih krtač, ki se lahko zvijejo in zgrešijo koščke umazanije, se krtače iz upogljive gume prilepijo na tla in počistijo vse, od majhnih delčkov, kot so prah in umazanija, lasje in večje smeti.

Nizka višina robota Roomba i7+ omogoča čiščenje pod pohištvom in okrog nog, visoko učinkovit filter pa prestreže kar 99 odstotkov cvetnega prahu, plesni, prašnih drobcev ter mačjih in pasjih alergenov v velikosti 0,7 mikrona.

Roomba i7 _Underside

Patentirana tehnologija Dirt Detect™ sesalniku Roomba i7+ omogoča, da zmeraj preverja, katere površine potrebujejo največ čiščenja. Robotovi senzorji prepoznajo posebej umazana področja, na primer pesek v bližini vhodnih vrat, zato Roomba i7+ te točke čisti temeljiteje. Ko robotski sesalnik Roomba i7+ zaključi s sesanjem, lahko uporabniki v poročilih Clean Map™ v aplikaciji iRobot HOME preverijo, kje je robot že očistil tla in druge podrobnosti .

Se robotski sesalnik res lahko primerja s klasičnimi sesalniki?

Robotski sesalnik Roomba® delo lahko opravi bolje od posameznika. Ker je robot, sesa vsak dan in gre vsakič povsod, kamor lahko pride. S tem je stanovanje bolje vzdrževano, saj pri svojem delu ne pobira samo s prostim očesom vidnih smeti, ampak tudi prah, ki se dnevno nabira v našem stanovanju. Ker je vakuumski sesalnik, praha med sesanjem ne dviguje, temveč ga pobira, visoko učinkovita filtracija pa poskrbi, da prah ostane v zbiralnem košku. Tako je manj prahu tudi v zraku in na pohištvu.

Roomba i7_Washing_Bin

Sesanje z robotskim sesalnikom ni več stvar prihodnosti, ampak sedanjosti. Postali so del naših domov, tako kot pralni, pomivalni ali sušilni stroj. iRobot® Roomba®. Vsak dan čista tla brez napora.

Članki iz rubrike