Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Meghan je razlagala, da je kraljica Elizabeta ne ...

berlocnik podpis sarec pocivalsek vlada sta Reporter.si

Sporni Petrolov posel v Rusiji ali kako ...

opozorilo, casalpusterlengo, koronavirus Svet24.si

Okuženi, čeprav niso bili na Kitajskem! V ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 07.03.2019 13:43:35

Dunking Devils so preskakovali TRUMPOV ZID

17. IN 18. MAJA BODO DUNKING DEVILSI OB 10. OBLETNICI PRESKOČILI TUDI SVOJE MEJE V HALI TIVOLI V LJUBLJANI!

Akrobati Dunking Devils so zopet premikali meje. Na letošnjem pustnem karnevalu v Cerknici so popolnoma presenetili občinstvo s svojo pustno masko, saj so uprizorili preskakovanje Trumpovega zidu na ameriško-mehiški meji. Z masko so želeli izpostaviti absurdnost postavljanja zidu, zato so izvedli šov, katerega sporočilo je preseganje meja - tako fizičnih kot tistih, ki si jih sami postavljamo v glavi. Dunking Devils so prišli na idejo o preskakovanju Trumpovega zidu, ker so želeli izpostaviti perečo problematiko na ameriško-mehiški meji in poudariti absurdnost postavljanja fizičnih pregrad. Zid ima tudi tesno povezavo s tem, kar počnejo, saj je ena od njihovih akrobatskih disciplin hoja po trampolinskem zidu (po angleško trampoline wall oz. “tramp-wall”). Če spremenimo eno črko, se beseda hitro spremeni v “Trump-wall”.

Meje pa bodo premikali tudi maja letos v Hali Tivoli v Ljubljani. Dunking Devils so se odločili, da jih premaknejo z organizacijo adrenalinskega spektakla Dunking Devils LIVE, ki ga boste lahko videli 17. in 18. maja v Hali Tivoli v Ljubljani na kar treh predstavah! Na največjem slovenskem akrobatskem cirkusu se bodo poleg Dunking Devilsov predstavili še drugi slovenski talenti: večkratni svetovni prvaki v plesu Artifex, akrobata Flipping Art, magični LED Motion, plesalki na drogu Duo Kamikazete in lanska zmagovalka oddaje Slovenija ima Talent Tjašo Dobravec ter gosti iz tujine Travelers Duo in Da Move Crew. Vstopnice so že v prodaji, več o spektaklu pa si lahko ogledate na www.dunking-devils.com/live. Vstopnice so že v prodaji.

TRUMPOV ZID V CERKNICI
V akrobatskem šovu so Dunking Devils prikazali zgodbo, kako Donald Trump zgradi zid na ameriško-mehiški meji, Mehičani pa pod njega postavijo trampoline in ga tako poskušajo preskočiti. Trump in njegovi agenti jih pri tem bolj ali manj (ne)uspešno ovirajo. Šov je bil deležen izjemno velike pozornosti tako na sami prireditvi v Cerknici kot tudi na spletu.

image002

Dunking Devils so prišli na idejo o preskakovanju Trumpovega zidu, ker so želeli izpostaviti perečo problematiko na ameriško-mehiški meji in poudariti absurdnost postavljanja fizičnih pregrad. Zid ima tudi tesno povezavo s tem, kar počnejo, saj je ena od njihovih akrobatskih disciplin hoja po trampolinskem zidu (po angleško trampoline wall oz. “tramp-wall”). Če spremenimo eno črko, se beseda hitro spremeni v “Trump-wall”.


“Dunking Devils smo v svojih 10 letih delovanja prepotovali že mnogo sveta, do zdaj smo nastopili v 47 državah na 5 različnih kontinentih, pri tem pa spoznali ogromno različnih narodov in kultur. Prav vsaka od teh izkušenj nam je razširila obzorja. Pomembno se nam zdi, da se ne zapiramo drug pred drugim in da si ne postavljamo mej, tako fizičnih zidov, ki jih gradimo med sabo kot tudi tistih mej, ki si jih pogosto postavljamo v glavi. Le če bomo presegli te meje bomo lahko dosegli svoj resnični potencial - kot posamezniki in kot človeštvo,” je idejo za šovom razložil Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.

Z VIDEOM NA AMERIŠKO TELEVIZIJO
Njihova želja je, da “Trump-wall” šov vidijo tudi v ZDA. Načrtujejo snemanje videa na to temo, ki bi bil dovolj privlačen za ameriške humoristične TV oddaje, ki obravnavajo politične teme, kot so na primer The Daily Show, Saturday Night Live, The Late Show with Stephen Colbert in podobne. “Že takoj, ko smo prišli na idejo o preskakovanju Trumpovega zidu, se nam je zdelo, da ima viralni potencial. Trenutno za projekt zbiramo sredstva. Potencialnih sponzorskih sodelovanj pri izvedbi bomo veseli,” je še povedal Rozman.

MEJE BODO PREMIKALI TUDI MAJA V HALI TIVOLI
Dunking Devils so znani po premikanju takšnih in drugačnih mej. Letos so se odločili, da jih premaknejo z organizacijo adrenalinskega spektakla Dunking Devils LIVE, ki mu bomo lahko priča 17. in 18. maja v Hali Tivoli. Na največjem slovenskem akrobatskem cirkusu se bodo poleg Dunking Devilsov predstavili še drugi slovenski talenti: večkratni svetovni prvaki v plesu Artifex, akrobata Flipping Art, magični LED Motion, plesalki na drogu Duo Kamikazete in lanska zmagovalka oddaje Slovenija ima Talent Tjašo Dobravec ter gosti iz tujine Travelers Duo in Da Move Crew. Vstopnice so že v prodaji, več o spektaklu pa si lahko ogledate na www.dunking-devils.si/live .

Članki iz rubrike