stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 04.10.2018 11:36:44

adidas predstavlja nov koncept trgovine z ekskluzivno kolekcijo adidas by Stella McCartney

V Emporiumu v ljubljanskem BTC-ju se je odprla nova trgovina adidas Stadium, narejena po vzoru športnih stadionov.

adidas je v Emporiumu v ljubljanskem BTC-ju slavnostno otvoril trgovino adidas Stadium, ki predstavlja najnovejši adidasov koncept trgovin, narejenih po navdihu športnih stadionov. Otvoritev edine tovrstne trgovine v Sloveniji je zaznamoval prihod nove kolekcije adidas by Stella McCartney, ki nadaljuje svojo zaobljubo skrbi za okolje. Modna športna oblačila, obutev in oprema, oblikovana s pomočjo ekoloških inovacij, vam zagotavlja odlične rezultate, ne glede na to, ali pada dež ali sije sonce – za večjo moč z manjšim okoljskim vplivom!

Letošnjo kolekcijo adidas by Stella McCartney izpod rok priznane britanske oblikovalke, s katero adidas sodeluje že od leta 2005, so na včerajšnji otvoritvi prenovljene adidas Stadium trgovine predstavile znane vplivnice, ki na adidas prisegajo že dlje časa. Nives Orešnik, osebna trenerka in nekdanja miss Slovenije po oblačilih adidas najraje posega za treninge, prav tako fitnes trenerka in digitalna vplivnica Tamara Simovič, ki to znamko izbere tudi za vsakdanje obveznosti.

Po modni pisti so se v novi kolekciji adidas by Stella McCartney sprehod...

Otvoritev je s pevskimi vložki popestrila mlada pevka Gaja Prestor, ki se je v elegantni kolekciji z nepogrešljivimi detajli predstavila tudi na modni brvi, v športnem duhu pa je modno revijo zaključila Manca Šepetavc, miss športa Slovenije 2017. Dekleta sta vseskozi spremljala postavna akrobata Flipping Art, ki sta med povezovanjem programa z adrenalinskimi točkami poskrbela za nekaj sveže energije, ki se je vnela zlasti med obiskovalkami.

Poleg najnovejše kolekcije adidas by Stella McCartney so v adidas Stadium trgovini v Emporiumu na voljo športna oblačila in obutev adidas Performance ter segment modnih artiklov adidas Originals. Visoko zmogljiva obutev, uporabni dodatki in nepogrešljivi detajli na oblačilih odsevajo značilno estetiko adidasovih kreacij in zagotavljajo edinstven slog za modne in športne priložnosti.

Najljubše outfite adidas by Stella McCartney lahko delite tudi na svojih družbenih omrežjih, pri tem pa uporabite ključnike #adidas, #stellamccartney in #aSMC.

Galerija
Značke: adidas, trgovina

Članki iz rubrike