Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 28.06.2018 16:40:32

Voda - prava izbira za vse dogodivščine

Promocijski material
Voda je v našem vsakdanjem življenju nekaj tako samoumevnega, da dostikrat pozabimo, kako pomembna je.

Redkokdaj se sprašujemo o izvirih, nahajališčih in zalogah vode. Imamo srečo, saj živimo v državi, ki glede vodnih virov spada med najbogatejše evropske države. Večinoma, kar v 97 odstotkih, pitno vodo dobimo iz podzemnih virov. Kakovostno in čisto vodo si lahko natočimo kar iz domače pipe ali pa posežemo po ustekleničeni. Izvirska voda Zala, prva v priročni kvadratni PET plastenki, je naša izbira za vse dnevne dogodivščine.

Vaša urbana sopotnica

Izvirska voda Zala je doma v prestolnici in je super sopotnica vsem, ki iščejo čisto svoj urbani ritem. Velikokrat se odpravimo v mesto po navdih ali doživetje, sledimo obveznostim ali iščemo prijetne trenutke, spoznavamo nove ljudi ali iščemo prijeten kotiček s knjigo v žepu. Z Zalo v roki gre vse lažje, od zgodnjih zaspanih juter do poznih spontanih večerov. Zala osveži tudi tiste situacije, v katerih nas zgrabi sramežljivost in nam vliva pogum takrat, ko preizkušamo nove poti.

Zala_druzina
Promo

ZALA za čisto vsakogar 

Zala z okusom predstavlja nizkoenergijske pijače z okusom bele breskve, jabolka, limone z grenivko, uporabnikom pa je na voljo tudi lani nov okus - malina. Družini Zala se pridružujeta tudi Zala malina z mehurčki in Zala jabolko z mehurčki, ki bosta s svojo gazirano svežino zadovoljili žejo na vsakem koraku. Na aseptični liniji polnjeni Zala izdelki so brez konzervansov.

Zala z okusom brez sladkorja (in brez sladil) je linija, ki je v 2018 prejemnica nagrade Nutris za najbolj inovativno linijo živil v segmentu pijač. Na voljo so 4 priljubljeni okusi (malina, grenivka, jabolko in breskev). Verjamemo, da bo vsaka Zala našla svoja žejna usta in v sebi odtisnila lepe spomine vseh urbanih avantur.

Izberete lahko med 0,5 l , 1 l ter 1,5 l plastenkami. Najnovejši članici družine pa sta prepoznavni po svojih 0,33 l pločevinkah, ki ju krasita tudi edinstveni ilustraciji – popolni za sodoben urbani ritem.

Značke: voda, zala, družina-zala

Članki iz rubrike