favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
1 22.06.2018 09:13:42

Na »Rdečo sredo« so številne stranke s sklenitvijo kredita pridobile dodatnih 500 evrov

Addiko Banka
Addiko Bank
Addiko banka razveseljuje stranke s posebnimi ugodnostmi.

Ob sklenitvi kredita na »Rdečo sredo« je Addiko bank d.d. vsem strankam za zneske nad 5.000 evrov namenila dodatnih 500 evrov! Edinstvena akcija, ki izhaja iz trgovske dejavnosti, je naletela na izjemen odziv strank, ki so izkoristile ponujeno priložnost in pridobile dodatno finančno ugodnost. Addiko Banka je ta dan obdelala petkrat več vlog, kot jih ponavadi.

Dodatna sredstva v višini 500 evrov, ki jih bodo stranke prejele po odobritvi kredita na podlagi oddane popolne vloge na »Rdečo sredo« v poslovalnicah banke, predstavljajo ugodnost za sodelovanje v preizkusu internih zmogljivosti banke pri zagotavljanju kakovostne uporabniške izkušnje pri odobravanju in izplačilu potrošniških kreditov fizičnim osebam. Banka je namreč na ta način preverila svoje zmožnosti pri skrbnem odobravanju in izplačilu kreditov v dogovorjenem roku.

Addiko Bank_Rdeča sreda_4

Zaveze oziroma obljube strankam v Addiko banki jemljejo zelo resno. Kmalu bodo v Addiko banki še dodatno podprli svoje obljube – če o kreditni vlogi ne bo odločeno v obljubljenem roku ali že odobreni kredit ob vseh izpolnjenih pogojih s strani stranke ne bo izplačan do dogovorjenega dne, bodo njihove stranke pridobile opravičilo v obliki denarnega nadomestila. Podrobnosti nove zaveze bodo predstavljene pred njeno uvedbo, pomenile pa bodo novo kakovost pri storitvah slovenskih bank.

Addiko banka je v letih 2016 in 2017 zabeležila občutno, več kot 400% rast potrošniških kreditov in pomembno okrepila položaj na trgu v tem segmentu. Banka je prepoznavna po hitrih in preprostih bančnih rešitvah, ki so strankam enostavno dosegljive tudi brez obiska banke.

Značke: addiko, banka

Članki iz rubrike