Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

gv
gv
0 24.11.2016 13:16:19

"Zato pleši zdaj" in troli osvajajo Slovenijo

Junaki trenutno najuspešnejšega animiranega filma v slovenskih kinih še naprej osvajajo srca otrok in vseh mladih po srcu. Pisana druščina vselej nasmejanih trolov v filmu neprestano prepeva in zdaleč najuspešnejša pesem je slovenska priredba uspešnice Can't Stop The Feeling, ki jo je v originalu za pesem Trolls posnel zvezdnik Justin Timberlake.

Slovenska sinhronizatorska ekipa se je neizmerno zabavala ob snemanju slovenskih dialogov in priredb pesmi. Kako zelo, si lahko ogledate v spodnjem filmčku, ob enem pa prisluhnete slovenski različici pesmi z naslovom Zato pleši zdaj.

Sinhronizacija animiranega filma je potekala v Studiu Ritem Ljubljana, svoje glasove pa so glavnim junakom posodili Katarina Bordner, Klemen Bunderla, Uros Buh, Sandra Klemm (Sendi), Maša Tiselj, Žiga Bunič, Srdjan Milovanović in Ambrož Kvartič. 

unnamed (1)

Ustvarjalci risanega celovečerca Shrek so se domislili nove bistre, zabavne in nagajive komedije o iskanju sreče in o tem, kako daleč so nekateri pripravljeni iti, da si to srečo zagotovijo. Risanka gledalce popelje v pisan in čudežev poln svet pretirano optimističnih trolov, ki nenehno poplesavajo in jim iz ust nenehno doni pesem, ter komično črnogledih Bergnovih, ki so srečni le, kadar so pohrustali nekaj trolov.

Značke: troli, pesem, bunderla

Članki iz rubrike