sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

damjan-žugelj Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

hn
hn
0 23.11.2016 12:21:59

S Hervisom na bele strmine

Ljubitelji belih strmin in zimskih radosti so že v veselem pričakovanju, saj je smučarska sezona tik pred vrati.

In kako jo bolje otvoriti, kot z zabavnim Hervis Ski Openingom, dnevom polnim adrenalinskih spustov, brezplačnih preizkusov več kot 400 parov smuči vrhunskih znamk, snežnih radosti ter prijetnega druženja. V soboto, 10. 12., boste s celodnevno smučarsko karto na belih strminah v Trebižu, Italiji, lahko doživeli pravi uvod v zimsko športno dogajanje. Na smučišču boste lahko delili zabavne trenutke s prijatelji, družino ali boljšo polovico, resnično pa boste uživali le s primerno in kakovostno smučarsko opremo. Hervis, največji ponudnik športne opreme pri nas, nudi vsem udeležencem Ski Openinga ekskluzivni popust za nakup smučarske opreme, prav tako pa navdušeni smučarji ne smete zamuditi ugodne ponudbe nove in tudi rabljene opreme v času Hervisovega sejma zimske športne opreme v Mariborskem Europarku, ki bo razvajal med vikendom od 26. do 27. novembra. S Hervisom bodo zimski užitki to smučarsko sezono zagotovljeni.

Hervis ski opening _

Udeleženci Hervis Ski Openinga v Trebižu boste po ugodni ceni, otroci do 10 let pa celo brezplačno, celo soboto, 10. 12., uživali z dnevno smučarsko karto in imeli pri tem edinstveno možnost brezplačno preizkusiti več kot 400 parov smuči znamk Elan, Salomon, Atomic, Head in Fischer. Pri tem boste na strminah lahko brezskrbni, saj je v paket vključeno tudi nezgodno zavarovanje Coris, kot presenečenje pa vse smučarje čaka tudi darilo. Za brezskrben oddih bo poskrbel tudi organiziran prevoz z avtobusom, tako da se boste vi lahko popolnoma prepustili zabavi.

Na smučišču poskrbite le za to, da boste pravilno opremljeni, ne glede na to, kdaj se boste podali na zasnežene proge. Udeleženci Ski Openinga bodo lahko izkoristili ekskluziven popust za nakup smučarske opreme, prav tako pa Hervis za vse ljubitelje zimskih športov ponuja izjemne popuste in to samo v času Hervisovega sejma zimske športne opreme v Europarku med vikendom od 26. do 27. novembra. Po izjemnih ekskluzivnih sejemskih cenah boste lahko domov odnesli vrhunske nove smuči ali pancarje znamk Elan, Salomon, Atomic in Head ter čelade Alpina in Cygnus. Za prav športni modni videz moški oblecite komplet hlač in jakne Salomon, ki je postala Hervisova jakna leta, ženske boste šik v kompletu Colmar, otroci pa opazni v barvni kombinaciji jakne in hlač Ziener. Prav tako pa boste na sejmu v medetaži garažne hiše Europark lahko našli rabljeno športno opremo, za katero boste odšteli še manj, prav tako pa boste lahko svojo staro opremo, ki je več ne uporabljate, prodali tistim, ki jo potrebujejo.

Hervis-smučarska oprema

S svojo bogato ponudbo zimske športne opreme in oblačil Hervis nudi vse, kar potrebujete za brezskrbne trenutke na zasneženih strminah, prav tako pa Hervisovi strokovnjaki nudijo tudi strokoven nasvet za izbiro najprimernejše opreme za vas.

Značke: hervis, šport

Članki iz rubrike