Zoran Janković Svet24.si

Janković okrcal ljubljansko Levico: Niti SDS jih ...

gospodarski minister Matjaž Han Svet24.si

Magna bo Sloveniji vrnila denar

20150112-00580293 Necenzurirano

Ko je hišni dobavitelj "zlizan" z bolnišnico: ...

mala seva buzekijan pernula pl Reporter.si

Miro Senica in Katarina Kresal sta sanjala, da ...

djokovic Ekipa24.si

Ufff, kakšne besede Đokovića: Ne vem, če bom ...

Voditeljska ekipa Petra Rupnik, Simon Rosc in Milena Novak Odkrito.si

Svet24TV: »Vsako uro terjamo odgovore!«

cedevita olimpija 23 af Ekipa24.si

Cedevita Olimpija preživela in izsila tretjo ...

nu
nu
0 25.05.2023 13:19:52

Nor zaključek Fantasyja! Poglejte, kdo je zmagal, kdo osvojil velikanski TV in kdo potuje v Pariz!

Sezona slovenske prve lige se je končala, z njo pa se je končala tudi nova sezona Fantasy PLT.

Vedno bolj popularna igra Fantasy PLT, v kateri so se igralci merili za zares bogate nagrade, ki sta jih priskrbela generalni sponzor lige Telemach in turistična agencija Palma, je v tej sezoni naravnost navdušila. Boj za prvo nagrado, veliko, kar 65-inčno televizijo, vredno skoraj 2000 evrov, ki jo podarja Telemach, je bil ogorčen. Nič drugače ni bilo niti v boju za drugo nagrado, potovanje v Pariz za dve osebi in ogled tekme PSG-ja, ki jo podarja turistična agencija Palma. 

Verjeli ali ne, toda na koncu se je zmage s pičlo točko prednosti pred drugouvrščenim veselil Dani Z., čigar ekipa se imenuje FC B. Slavil je s 1978 točkami, na drugem mestu je bil za njim Dario D z ekipo DaDo Team, ki je zbral 1977 točk. Tretji je bil Gašper C z ekipo FC Laško, osvojil je 1962 točk. Dani Z je sicer vodja tekmovanj na Nogometni zvezi Slovenije in tudi stalni delegat tekem v slovenski prvi ligi Danijel Žalik, ki zaradi pravil, ki onemogočajo vsem tistim, ki so tesno povezani bodisi z Ekipo bodisi z Nogometno zvezo Slovenije, da prejmejo nagrade, ne more dobiti televizije - brez skrbi, smo ga obvestili in se v popolnosti strinja s pravili -, zato je prvo nagrado osvojil Dario D. Njegovo polno ime je Dario Dotto in v naslednjih dneh mu bomo podelili LG OLED televizor OLED65B13L (vrednost 1.899 evrov), ki ga podarja generalni sponzor Prve lige Telemach. 

Drugo nagrado je tako osvojil Gašper Camluh, ki potuje v Pariz s turistično agencijo Palma. Tretja nagrada pa pripada tistemu, ki je končal kot četrtouvrščeni, in sicer Maticu Bertonclju, ki je s svojo ekipo NK Drveni osvojil 1956 točk in si prislužil pametno tablico Xiaomi Pad 5, ki jo podarja generalni sponzor Prve lige Telemach.

Članki iz rubrike