900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 25.05.2023 13:19:52

Nor zaključek Fantasyja! Poglejte, kdo je zmagal, kdo osvojil velikanski TV in kdo potuje v Pariz!

Sezona slovenske prve lige se je končala, z njo pa se je končala tudi nova sezona Fantasy PLT.

Vedno bolj popularna igra Fantasy PLT, v kateri so se igralci merili za zares bogate nagrade, ki sta jih priskrbela generalni sponzor lige Telemach in turistična agencija Palma, je v tej sezoni naravnost navdušila. Boj za prvo nagrado, veliko, kar 65-inčno televizijo, vredno skoraj 2000 evrov, ki jo podarja Telemach, je bil ogorčen. Nič drugače ni bilo niti v boju za drugo nagrado, potovanje v Pariz za dve osebi in ogled tekme PSG-ja, ki jo podarja turistična agencija Palma. 

Verjeli ali ne, toda na koncu se je zmage s pičlo točko prednosti pred drugouvrščenim veselil Dani Z., čigar ekipa se imenuje FC B. Slavil je s 1978 točkami, na drugem mestu je bil za njim Dario D z ekipo DaDo Team, ki je zbral 1977 točk. Tretji je bil Gašper C z ekipo FC Laško, osvojil je 1962 točk. 



Dani Z je sicer vodja tekmovanj na Nogometni zvezi Slovenije in tudi stalni delegat tekem v slovenski prvi ligi Danijel Žalik, ki zaradi pravil, ki onemogočajo vsem tistim, ki so tesno povezani bodisi z Ekipo bodisi z Nogometno zvezo Slovenije, da prejmejo nagrade, ne more dobiti televizije - brez skrbi, smo ga obvestili in se v popolnosti strinja s pravili -, zato je prvo nagrado osvojil Dario D. Njegovo polno ime je Dario Dotto in v naslednjih dneh mu bomo podelili LG OLED televizor OLED65B13L (vrednost 1.899 evrov), ki ga podarja generalni sponzor Prve lige Telemach. 

Drugo nagrado je tako osvojil Gašper Camluh, ki potuje v Pariz s turistično agencijo Palma. Tretja nagrada pa pripada tistemu, ki je končal kot četrtouvrščeni, in sicer Maticu Bertonclju, ki je s svojo ekipo NK Drveni osvojil 1956 točk in si prislužil pametno tablico Xiaomi Pad 5, ki jo podarja generalni sponzor Prve lige Telemach.

Članki iz rubrike