Zoran Janković Svet24.si

Janković okrcal ljubljansko Levico: Niti SDS jih ...

gospodarski minister Matjaž Han Svet24.si

Magna bo Sloveniji vrnila denar

20150112-00580293 Necenzurirano

Ko je hišni dobavitelj "zlizan" z bolnišnico: ...

mala seva buzekijan pernula pl Reporter.si

Miro Senica in Katarina Kresal sta sanjala, da ...

jan oblak 23 pm Ekipa24.si

Jan Oblak ujet v objemu s teniško igralko, ona je...

Ljubica Špurej Jazbinšek Njena.si

Slovenska pevka presenetila, že drugič bo ...

nagrade Ekipa24.si

Nov škandal! Lionel Messi se je požvižgal na ...

tu
tu
0 19.05.2023 09:37:47

Rene Krhin po razočaranju in slovesu od nogometa spet našel srečo v ljubezni (foto)

Grega Wernig
Rene Krhin je spet zaljubljen.

Zdaj že nekdanji slovenski nogometaš Rene Krhin je pred dnevi v velikem intervjuju za Večer potrdil, da se je poslovil od profesionalnega igranja nogometa. "Odločil sem se, da je zdaj pravi čas, da povem, da je konec profesionalnega nogometa zame," je povedal Krhin, ki se je v zgodovino vpisal kot nogometaš, ki je Interjem osvojil ligo prvakov.

V svoji karieri je igral v najmočnejših evropskih ligah, in sicer ta Granado, Bologno, Cordobo, Castellon. Konec kariere za Krhina ni bil lahek, sploh zato ker je imel, kot je razkril, težave v zasebnem življenju. "Po Avstraliji sem imel še nekaj dobrih ponudb, a takrat nisem imel moči niti, da bi normalno začel dan, kaj šele, da bi igral nogomet, šel v tujino in tam bil sam. Odločil sem se, da zaključim kariero. Imel sem težave z zaročenko. Navadil sem se na skupno življenje, potem so se stvari obrnile na glavo in postalo je težko, takrat več nisem imel želje, da bi še naprej igral nogomet. Ni mi žal, da je konec," je povedal Krhin.

Zdaj pa je Štajerec očitno spet zaljubljen. Po Francozinji Pauline, s katero je bil kar dolgo skupaj, je zdaj srečo v ljubezni našel pri slovenski manekenki Pii. Skupaj sta si med drugim ogledala polfinale lige prvakov v Milanu. 

krhin story

Značke: rene-krhin, ljubezen

Članki iz rubrike