plecnikov stadion bezigrad bobo Svet24.si

Je usoda Plečnikovega stadiona odvisna od ...

uroš urbanija Svet24.si

Policija kazensko ovadila Uroša Urbanijo

1696960652-172a6180-1696960549854 Necenzurirano

Ameriška klofuta Brodnjaku: glasovali proti ...

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

Luka Dončić pf Ekipa24.si

Luka oživel nov trend in dobil nor vzdevek! Ne ...

Amir Kazić Leo, v krogu pa Zdravko Čolić Odkrito.si

Skriti sin Zdravka Čolića?!

matkovic cedevita olimpija 23 af Ekipa24.si

Zmaji v ligi ABA pokazali drugačen obraz in ...

nu
nu
0 10.02.2023 11:25:10

Velik televizor. Potovanje v Pariz. Tablica. Pametna ura. In še in še, to je Fantasy PLT!

Generalni sponzor slovenske prve lige Telemach in turistična agencija Palma, pa tudi Nogometna zveza Slovenije in Ekipa SN podeljujejo fantastične nagrade za vse najboljše v vedno bolj popularni igrici Fantasy.

Vsi tisti, ki igrate Fantasy PLT, se v tej sezoni podeljujete za zares izjemne nagrade. Glavno nagrado podeljuje generalni sponzor slovenske prve lige Telemach, ki bo najboljšemu v igrici podelil velik pametni televizor (LG OLED televizor OLED65B13L, vrednost 1899 evrov). Turistična agencija Palma bo drugouvrščenemu podelila potovanjev v Pariz z ogledom nogometne tekme. Telemach bo tretjega nagradil s pametno tablico Xiaomi Pad 5.

Generalni sponzor prve lige Telemach je zagotovil tudi polletne nagrade, za tiste, ki so bili najboljši v jesenskem delu sezone in za tiste, ki bodo najboljši v spomladanskem delu. Jesenski prvaki so nagrado že prejeli, in sicer tri pametne ure Xiaomi Mi Watch Lite.Za vse tiste, ki še niste začeli igrati igrico Fantasy PLT, imamo dobro novico! Tudi če se boste pridružili zdaj, pred začetkom spomladanskega dela sezone, se lahko potegujete za odlične nagrade. Generalni sponzor slovenske prve lige, Telemach, bo kot rečeno bogato nagradil tudi tiste, ki bodo najboljši v drugi polovici sezone. In sicer bo podelil tri ure Xiaomi Mi Watch Lite tudi trem najboljšim posameznikom v spomladanskem delu sezone.

Zanje se bodo lahko potegovali tako stari kot novi igralci Fantasyja, tako da nič čakati: Takoj se registrirajte na spletni strani https://fantasy.ekipasn.svet24.si/ , sestavite svoje moštvo in se potegujte za odlične nagrade! Ne zgolj Telemach, lepe nagrade je zagotovila tudi Nogometna zveza Slovenije, ki bo delila vstopnice za tekme slovenske reprezentance in tudi Ekipa, ki bo podeljevala letne in polletne naročnine!

Značke: fantasy-plt, nagrade

Članki iz rubrike