Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 10.02.2023 11:25:10

Velik televizor. Potovanje v Pariz. Tablica. Pametna ura. In še in še, to je Fantasy PLT!

Generalni sponzor slovenske prve lige Telemach in turistična agencija Palma, pa tudi Nogometna zveza Slovenije in Ekipa SN podeljujejo fantastične nagrade za vse najboljše v vedno bolj popularni igrici Fantasy.

Vsi tisti, ki igrate Fantasy PLT, se v tej sezoni podeljujete za zares izjemne nagrade. Glavno nagrado podeljuje generalni sponzor slovenske prve lige Telemach, ki bo najboljšemu v igrici podelil velik pametni televizor (LG OLED televizor OLED65B13L, vrednost 1899 evrov). Turistična agencija Palma bo drugouvrščenemu podelila potovanjev v Pariz z ogledom nogometne tekme. Telemach bo tretjega nagradil s pametno tablico Xiaomi Pad 5.

Generalni sponzor prve lige Telemach je zagotovil tudi polletne nagrade, za tiste, ki so bili najboljši v jesenskem delu sezone in za tiste, ki bodo najboljši v spomladanskem delu. Jesenski prvaki so nagrado že prejeli, in sicer tri pametne ure Xiaomi Mi Watch Lite.



Za vse tiste, ki še niste začeli igrati igrico Fantasy PLT, imamo dobro novico! Tudi če se boste pridružili zdaj, pred začetkom spomladanskega dela sezone, se lahko potegujete za odlične nagrade. Generalni sponzor slovenske prve lige, Telemach, bo kot rečeno bogato nagradil tudi tiste, ki bodo najboljši v drugi polovici sezone. In sicer bo podelil tri ure Xiaomi Mi Watch Lite tudi trem najboljšim posameznikom v spomladanskem delu sezone.

Zanje se bodo lahko potegovali tako stari kot novi igralci Fantasyja, tako da nič čakati: Takoj se registrirajte na spletni strani https://fantasy.ekipasn.svet24.si/ , sestavite svoje moštvo in se potegujte za odlične nagrade! Ne zgolj Telemach, lepe nagrade je zagotovila tudi Nogometna zveza Slovenije, ki bo delila vstopnice za tekme slovenske reprezentance in tudi Ekipa, ki bo podeljevala letne in polletne naročnine!

Značke: fantasy-plt, nagrade

Članki iz rubrike