Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 07.02.2023 16:54:05

Fantasy je nazaj! Ga še ne igrate!? Kaj čakate!? Poglejte te nore nagrade!

Generalni sponzor slovenske prve lige Telemach in turistična agencija Palma, pa tudi Nogometna zveza Slovenije in Ekipa SN podeljujejo fantastične nagrade za vse najboljše v vedno bolj popularni igrici Fantasy.

Vsi tisti, ki igrate Fantasy PLT, se v tej sezoni podeljujete za zares izjemne nagrade. Glavno nagrado podeljuje generalni sponzor slovenske prve lige Telemach, ki bo najboljšemu v igrici podelil velik pametni televizor (LG OLED televizor OLED65B13L, vrednost 1899 evrov). Turistična agencija Palma bo drugouvrščenemu podelila potovanjev v Pariz z ogledom nogometne tekme. Telemach bo tretjega nagradil s pametno tablico Xiaomi Pad 5. 

Generalni sponzor prve lige Telemach je zagotovil tudi polletne nagrade, za tiste, ki so bili najboljši v jesenskem delu sezone in za tiste, ki bodo najboljši v spomladanskem delu. Jesenski prvaki so nagrado že prejeli, in sicer tri pametne ure Xiaomi Mi Watch Lite.Za vse tiste, ki še niste začeli igrati igrico Fantasy PLT, imamo dobro novico! Tudi če se boste pridružili zdaj, pred začetkom spomladanskega dela sezone, se lahko potegujete za odlične nagrade. Generalni sponzor slovenske prve lige, Telemach, bo kot rečeno bogato nagradil tudi tiste, ki bodo najboljši v drugi polovici sezone. In sicer bo podelil tri ure Xiaomi Mi Watch Lite tudi trem najboljšim posameznikom v spomladanskem delu sezone.

Zanje se bodo lahko potegovali tako stari kot novi igralci Fantasyja, tako da nič čakati: Takoj se registrirajte na spletni strani https://fantasy.ekipasn.svet24.si/ , sestavite svoje moštvo in se potegujte za odlične nagrade! Ne zgolj Telemach, lepe nagrade je zagotovila tudi Nogometna zveza Slovenije, ki bo delila vstopnice za tekme slovenske reprezentance in tudi Ekipa, ki bo podeljevala letne in polletne naročnine!

Značke: fantasy-plt, nagrade

Članki iz rubrike