stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 08.02.2023 11:00:51

Fantasy PLT! Predstavnik Telemacha odločno: To je dodana vrednost slovenskemu nogometu!

Luka Vovk
Pogovarjali smo se s predstavnikom generalnega sponzorja slovenske prve lige Telemacha.

Z Aleksandrom Kovačevićem, vodjo projektov v marketingu generalnega sponzorja slovenske prve lige Telemacha, smo se pogovarjali o vedno bolj popularni igrici Fantasy PLT. "Na igrico Fantasy PLT gledamo kot na dodano vrednost slovenskemu nogometu, Prvi ligi Telemach. Kot na igro, ki popularizira Prvo ligo Telemach in ki skrbi za večjo vključenost vseh ljubiteljev nogometa. Zelo, zelo, zelo ponosni smo, da smo lahko del projekta Fantasy, da lahko pomagamo in širimo dobro besedo o slovenskem nogometu in Prvi ligi Telemach," nam je za začetek dejal Kovačević. 

aleksandar kovacevic
Luka Vovk
Generalni sponzor lige Telemach in turistična agencija Palma sta za letošnjo sezono zagotovila zares izjemne nagrade, kar je igrico Fantasy PLT dvignilo na povsem novo raven. Telemach kot generalni sponzor slovenske prve lige je za najboljšega ob koncu sezone zagotovil fantastično nagrado v obliki velikanskega televizorja (LG OLED televizor OLED65B13L, vrednost 1899 evrov), Palma bo drugouvrščenega peljala v Pariz na ogled tekme, tretje mesto prinaša pametno tablico Xiaomi Pad 5, ki jo prav tako podarja Telemach. A to je zgolj vrh ledene gore, ko govorimo o nagradah. Telemach je za tri najboljše v prvem in drugem polletju zagotovil tudi pametne ure Xiaomi Mi Watch Lite. Nagrade bo podelila tudi Nogometna zveza Slovenije, ki bo delila vstopnice za reprezentančne tekme in celoletne vstopnice za tekme kluba, za katerega nagrajenec navija, Ekipa SN bo podelila letne in polletne naročnine. 


NAGRADE SO PRIVLAČNE, TAKŠNE BODO TUDI V NASLEDNJI SEZONI 
"Nismo se samo mi v Telemachu odločili za te nagrade. Skupaj z Nogometno zvezo Slovenije in Ekipo smo sestankovali, pogledali, kakšne nagrade so privlačne, kaj želimo z nagradami sporočiti. In prišli do nagrad, ki jih imamo v tej sezoni. So privlačne, nekatere med njimi smo že podelili, druge, tiste najbolj atraktivne, pa bomo seveda podelili ob koncu sezone," se je zasmejal Aleksandar Kovačević, ki v letošnji sezoni prvič igra Fantasy. In ki hkrati napoveduje izjemne nagrade tudi v naslednji sezoni: "V tej sezoni sem tudi jaz začel igrati, sem novinec, zato imam kar nekaj izzivov, ampak prva sezona mi bo prav prišla, da se pobližje spoznam z vsem skupaj in se pripravim na naslednjo sezono, v kateri bomo znova zagotovili privlačne in bogate nagrade." 

ZDAJŠNJI IN BIVŠI REPREZENTANTI, DRUGI ŠPORTNIKI, ESTRADNIKI ...
Pri Telemachu pričakujejo, da bo že s spomladanskim delom te sezone, predvsem pa z novo sezono, število igralcev Fantasy PLT naraslo. "Pričakujemo rast števila igralcev, to je eden od naših ciljev. Želimo povečati število igralcev Fantasyja, hkrati tudi število ljudi, ki bi se bolj vključili v vse naše kanale, ki bi bolj angažirano sodelovali v digitalu, na socialnih omrežjih, kjerkoli imamo dodatne aktivacije in dodane vrednosti. Da dvignemo številke," je razložil Kovačević, ki je zadovoljen, da igrico Fantasy PLT igrajo tudi znani obrazi. Ne zgolj športniki, temveč tudi estradniki. Od bivših slovenskih reprezentantov (Miran Pavlin, Boštjan Cesar ...), zdajšnjih (Benjamin Verbič, Petar Stojanović ...) prek športnikov iz drugih panog (Žan Rudolf, Domen Novak, Klemen Kosi, Aleš Gorza ...) vse do estradnikov (Denis Avdić, Jana Morelj ...). "Oni so tisti, ki pospešujejo dvig Fantasyja med tekmovalci in na splošno med slovenskimi ljubitelji nogometa. Vesel sem, da imamo med nami tako dobre ambasadorje in da so se vključili tudi tisti, ki niso profesionalni nogometaši, temveč so estradniki ,športniki in tako naprej," je razložil Kovačević. In zaključil: "V imenu generalnega sponzorja Telemacha in Prve lige Telemach moram reči, da smo zelo ponosni na prvo leto sodelovanja, torej v sezoni 2021/22. Ponosni smo tudi na aktualno sezono. Vedno znova dvigujemo in razmišljamo, kako dodatno vključiti ljudi, navijače. In kako povečati gledanost in samo aktivacijo." 

Članki iz rubrike