Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 23.08.2022 10:31:12

Samozavest serijsko: Noro, kaj je naredil vratar Olimpije Matevž Vidovšek! (foto)

alesfevzer.com
Temu pa se reče samozavest.

Vedno bolj popularno igrico Fantasy PLT, ki v letošnji sezoni prinaša tudi zelo bogate nagrade, ki jih zagotavljata Telemach (prva nagrada je ogromni LG-jev televizor v vrednosti skoraj 2000 evrov) in turistična agencija Palma (potovanje v Barcelono in ogled tekme Barcelone), igrajo tudi številni nogometaši prve slovenske nogometne lige. 

Eden izmed njih je tudi vratar Matevž Vidovšek, ki skozi igrico kaže, kako zelo samozavesten je v tej sezoni. Kako? Preprosto. Prvi vratar Olimpije tako zelo verjame vase, da je v igrici izbral samega sebe, se postavil v gol in se, podobno kot Andrej Kotnik, postavil kar za kapetana! In to na gostovanju pri Kopru! Še več, Vidovšek je celo presegel Kotnika, kajti uporabil je tako imenovani žeton in se postavil za 'trojnega kapetana', kar seveda pomeni, da se mu točke, ki jih je zbral, niso podvojile, temveč potrojile. 

vidovsek fantasy

Ker je Vidovšek ohranil mrežo nedotaknjeno, ker je zbral več šest ali več obramb in ker je prejel še dve točki bonusa (tri je prejel dvakratni strelec Svit Sešlar, ki ga ima Vidovšek prav tako v ekipi), je skupaj zbral 10 točk. Ko to potrojimo, pridemo do številke 30. Noro! 


Kot rečeno, Vidovšek ima v svoji ekipi tudi soigralca Sešlarja, ki mu je v tem krogu prinesel 16 točk, pa še enega mladega soigralca Ratnika, ki mu jih je prinesel sedem. Skupaj je zbral izjemnih 80 točk v tem krogu. Če bi še Žan Trontelj zadel najstrožjo kazen ... Tudi s Trontljevo ničlo je Vidovšek napredoval po lestvici navzgor. Trenutno je tretji najboljši igralec igrice Fantasy PLT, skupaj ima 328 točk, za prvim mestom zaostaja za 17 točk. 

Značke: vidovsek, fantasy

Članki iz rubrike