Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

tu
tu
0 17.08.2022 01:19:36

Zvezdnica v petem desetletju in še vedno nedolžna! Zdaj je v solzah šokirala s svojo odločitvijo

Profimedia
Atraktivna ameriška športnica Lolo Jones je ta mesec praznovala 40. rojstni dan, nastopila je tako na poletnih kot tudi na zimskih olimpijskih igrah.

Velja za prelestno in atraktivno športnico, a v ljubezni nikakor ne najde sreče. Celo več, še nikoli ni spala z moškim. Še vedno je nedolžna in to jo vse bolj razžira. Davno tega se je odločila, da se med rjuhami ne bo predala nikomur, dokler ne bo pred oltarjem dahnila usodnega 'da'. A pravega ni bilo od nikoder.

Imela je nekaj ljubezenskih avantur, a nihče od kandidatov ni bil dovolj potrpežljiv, da bi z njo počakal na poroko. "Poskušala sem z različnimi moškimi. Tudi s kolegi iz atletike, ampak vedno je prišlo do razhoda, moje srce pa je bilo zlomljeno. Odločila sem se, da bom prvič seksala po poroki, a nikakor ne najdem pravega moškega. Vsem nedolžnim ljudem želim sporočiti, da je to nekaj najtežjega v življenju. Težje kot pa trenirati za olimpijske igre," je pred časom v javnosti razlagala Lolo.

Pred dnevi je na svojem instagram profilu razkrila, da je zamrznila svoje jajčne celice, da je torej pripravljena na umetno oploditev. Sanjarila je, da se bo poročila do 30. rojstnega dneva, da imela družino, otroke ... Zdaj je dojela, da od tega ne bo nič, zato gre na svojo pot. V solzah je priznala, da se njen čas, da bi postala mama, izteka.

Lolo Jones je dvakratna svetovna prvakinja v dvorani v teku na 60 metrov z ovirami, obenem je dvakratna svetovna prvakinja v bobu. Je ena redkih športnic, ki se je udeležila tako poletnih kot tudi zimskih olimpijskih iger. V Pekingu leta 2008 je bila sedma v teku na 100 metrov z ovirami, štiri leta pozneje v Londonu je bila četrta, na zimskih igrah leta 2014 v Sočiju pa je bila v ženskem dvojcu v bobu enajsta.

lolo jones 2
Profimedia

lolo jones 4
Profimedia

lolo jones 5
Profimedia

lolo jones 6
Profimedia

lolo jones 3
Profimedia

Članki iz rubrike