uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

ku
ku
2 10.12.2019 08:00:12

NORO! Glejte, kaj je legendarni SHAQ 'naredil' Luki DONČIĆU: Ne bom mu dal nasveta, to je res STRAŠLJIVO!

Reuters
V New Yorku je potekala podelitev nagrad kultne revije Sports Illustrated.

Slovenski košarkarski biser Luka Dončić se lahko pohvali še z eno prestižno nagrado. Potem ko ga je združenje severnoameriške lige NBA pred dnevi izbralo za najboljšega igralca oktobra in novembra, je slovita ameriška revija Sports Illustrated zvezdniku Dallas Mavericks podelila nagrado za največji športni preboj leta 2019.

Podelitev nagrad je bila v noči na ponedeljek po slovenskem času v New Yorku, Luka Dončić pa se prireditve ni mogel udeležiti zaradi zelo napornega ritma tekem, zato so njegov 'govor' predvajali po posnetku. Na slavnostni podelitvi pa je bil eden od najbolj zvezdniških gostov legendarni košarkar Shaquille O'Neal.

Ko so ga novinarji vprašali, kakšen nasvet bi dal Luki Dončiću, je odgovoril: "Ne bi mu dal nobenega posebnega nasveta, mislim, da so izkušnje najboljši učitelj. Nerad govorim mladim košarkarjem, kako in kaj naj delajo, vsak ima drugačne izkušnje. Luka je bil profesionalni košarkar pri petnajstih, šestnajstih letih, že v tem pogledu se razlikuje od košarkarjev v ligi NBA. Ne bom mu dal nasveta, uživam v tem, ko ga gledam igrati. Je zelo mlad, zelo vzemirljiv, kar je pri njem strašljivo, je dejstvo, da ima pred sabo 15 let kariere. Predstavljajte si, ko bo star 28, 29 let in na vrhuncu svoje kariere, takrat bo eden od največjih."

Članki iz rubrike