Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
2 10.12.2019 08:00:12

NORO! Glejte, kaj je legendarni SHAQ 'naredil' Luki DONČIĆU: Ne bom mu dal nasveta, to je res STRAŠLJIVO!

Reuters
V New Yorku je potekala podelitev nagrad kultne revije Sports Illustrated.

Slovenski košarkarski biser Luka Dončić se lahko pohvali še z eno prestižno nagrado. Potem ko ga je združenje severnoameriške lige NBA pred dnevi izbralo za najboljšega igralca oktobra in novembra, je slovita ameriška revija Sports Illustrated zvezdniku Dallas Mavericks podelila nagrado za največji športni preboj leta 2019.

Podelitev nagrad je bila v noči na ponedeljek po slovenskem času v New Yorku, Luka Dončić pa se prireditve ni mogel udeležiti zaradi zelo napornega ritma tekem, zato so njegov 'govor' predvajali po posnetku. Na slavnostni podelitvi pa je bil eden od najbolj zvezdniških gostov legendarni košarkar Shaquille O'Neal.

Ko so ga novinarji vprašali, kakšen nasvet bi dal Luki Dončiću, je odgovoril: "Ne bi mu dal nobenega posebnega nasveta, mislim, da so izkušnje najboljši učitelj. Nerad govorim mladim košarkarjem, kako in kaj naj delajo, vsak ima drugačne izkušnje. Luka je bil profesionalni košarkar pri petnajstih, šestnajstih letih, že v tem pogledu se razlikuje od košarkarjev v ligi NBA. Ne bom mu dal nasveta, uživam v tem, ko ga gledam igrati. Je zelo mlad, zelo vzemirljiv, kar je pri njem strašljivo, je dejstvo, da ima pred sabo 15 let kariere. Predstavljajte si, ko bo star 28, 29 let in na vrhuncu svoje kariere, takrat bo eden od največjih."

Članki iz rubrike