Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
3 09.12.2019 08:24:10

Takšne izpovedi pa še ne: Dončić govoril o sodnikih in spornih odločitvah, KRIVDO pa zvalil nase!

Luka Dončić o spornih sodniških odločitvah in sodnikih.

Luka Dončić je bil spet zvezda večera, čeprav je moral njegov Dallas priznati premoč Sacramentu. Slovenec je postavil nov mejnik v ligi NBA in še devetnajstič v nizu zabeležil vsaj 20 točk, 5 skokov in 5 podaj. S tem dosežkom je prehitel legendarnega Michaela Jordana, zdaj je pred njim le še Oscar Robertson, ki mu je to uspelo na 29 tekmah zapored.


Dončić ni skrival zadovoljstva nad takšno izjemno serijo, razočaran pa je bil zaradi končnega razpleta. Dallas je na tekmi proti Sacramentu zaostajal že za 24 točk, na koncu pa izgubil s 106:110. Košarkarjem iz Teksasa je skoraj uspela velika vrnitev, na koncu so bili malce prekratki. Morda bi bilo celo drugače, če sodniki ne bi spregledali nekaj prekrškov nad Dončićem. Slednji se je zaradi tega močno jezil, zaradi protestiranja je bil 'nagrajen' celo s tehnično napako.

"Strasten sem pri tem, kar počnem. Vem, da se velikokrat tudi jaz motim, ampak se moram naučiti, kako se v takšnih pomiriti in nadaljevati s tekmo. Mislim, da so sodniki dovolj spoštljivi do mene. Tudi oni so samo ljudje, tudi oni delajo napake. Tako kot jaz in vsi ostali. Včasih česa pač ne vidijo in zaradi tega ne dosodijo prekrška. Kot sem že rekel, takrat se moram umiriti in enostavno nadaljevati z igro," je ameriški novinarjem v slačilnici dejal Dončić.

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike