mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
2 09.12.2019 11:17:36

Dončiću res NI LAHKO! Razkritje Carlisla močno ODMEVA: Kar so počeli z Nowitzkijem, zdaj delajo DONČIĆU!

Trener Dallasa Rick Carlisle o tem, kaj se dogaja Luki Dončiću.

Počasni posnetek zadnje akcije Dončića je razkril, da ga je branilec Cory Joseph udaril po komolcu, zato je bil njegov met kratek. Sodniška trojka prekrška ni videla in Kingsi so iz Dallasa odnesli dragoceno zmago.

Dončić je po koncu dvoboja ostal na sredini igrišča in večkrat mrko pogledal proti sodnikom ter jim namenil nekaj sočnih besed. Že med dvobojem se večkrat ni strinjal z njihovimi odločitvami, dobil je tudi tehnično napako.



Ko je prišel v slačilnico in se srečal s predstavniki medijev, je bilo prvo vprašanje namenjeno sodniškemu kriteriju ter odnosu med njim in sodniki. Dončić je namreč na zadnjih treh tekmah dobil dve tehnični napaki, obe zaradi negodovanja nad sodniškimi odločitvami. "Strasten sem pri tem, kar počnem. Vem, da se velikokrat tudi jaz motim, ampak se moram naučiti, kako se v takšnih primerih pomiriti in nadaljevati s tekmo. Mislim, da so sodniki dovolj spoštljivi do mene. Tudi oni so samo ljudje, tudi oni delajo napake. Tako kot jaz in vsi drugi. Včasih česa pač ne vidijo, in zaradi tega ne dosodijo prekrška. Kot sem že rekel, takrat se moram umiriti in preprosto nadaljevati z igro," je ameriškim novinarjem v slačilnici dejal Dončić.

Tudi njegov trener Rick Carlisle je moral odgovarjati na podobna vprašanja. "V veliki meri ima prav, vendar se ne mislim spuščati v podrobnosti. Svoje ekipe ne treniram prek medijev," je dejal in nadaljeval: "Glejte, on je igralec, ki prejme veliko udarcev. Vsi se želijo preizkusiti na njem. Enajst let sem bil trener Dirka Nowitzkega in enako se je dogajalo njemu. Igralci so se ga lotevali fizično in psihološko. Enako zdaj počnejo z Dončićem. Je močan, se zna braniti, vendar velikokrat pride na klop z odrgninami, modricami in krvavitvami. Verjemite, na igrišču gre zelo zares."

Značke: dončić, carlisle

Članki iz rubrike