Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

nu
nu
1 31.05.2018 21:01:56

ŠE ENA ODLIČNA NOVICA ZA NAVIJAČE PETROL OLIMPIJE! Izjemni talent izbral zmajevo gnezdo

vszi
Petrol Olimpija dobila dirko s Cedevito in v svoje vrste pripeljala izjemno talentiranega hrvaškega košarkarja.

Petrol Olimpija je močnejša za velikega hrvaškega talenta Luko Šamanića, sina slovenski košarkarski javnosti dobro poznanega nekdanjega košarkarja Marka Šamanića. Osemnajstletni in 208 cm visoki košarkar, ki igra na položajih krila ter krilnega centra, je z aktualnimi državnimi prvaki podpisal večletno pogodbo. V Ljubljano Šamanić prihaja iz Barcelone, kjer je v minuli sezoni nastopal za drugo moštvo katalonskega giganta.


V drugem rangu španskega državnega prvenstva, je novi zmaj, ki ga strokovnjaki uvrščajo med največje talente v svoji generaciji, v minuli sezoni odigral 22 tekem in v povprečju beležil 5,1 točke in 2 skoka na srečanje.


Luka Šamanić je v minulih letih nastopal tudi za mlajše kategorije hrvaške reprezentance. Leta 2016 je nastopil na evropskem prvenstvu do 16 let v poljskem Radomu in v povprečju dosegal 17,7 točk, 10,4 skoka ter 2,7 podaje na srečanje, s čimer si je prislužil mesto v idealni peterki prvenstva, s svojim moštvom pa zaigral v polfinalu. Znova pa se je zelo izkazal lani, ko je na evropskem prvenstvu do 18 let v Talinu hrvaško izbrano vrsto vodil do prvega mesta in bil izbran za najkoristnejšega košarkarja prvenstva, povprečno pa je beležil 13,3 točke in 7,3 skoka na tekmo.

Članki iz rubrike