Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 31.05.2018 17:33:12

KOKOŠKOV: Ne, Luka ni najboljši igralec, je pa...

Dončić in Kokoškov med pripravami na lansko EP v košarki.
Bobo
Novopečeni trener Phoenix Sunsov Igor Kokoškov je imel v pogovoru za podkast The Outlet pričakovano zgolj lepe besede za Luko Dončića.

"Luka Dončić je izjemno nadarjen igralec. Je verjetno največji talent, ki sem ga treniral v 25 letih kariere. Ni najboljši igralec, je pa zagotovo najbolj nadarjen," je začel Kokoškov. "Veliko je storil zame in za reprezentanco Slovenije. Zelo dobro je igral. Mislim, da smo mu tudi mi pomagali, da je zrasel kot igralec. Dali smo mu vlogo, ki je pred tem nikoli ni imel. V Realu je imel svojo vlogo v rotaciji. Bil je mlad, imel je le 18 let. V reprezentanci je imel povsem drugačno vlogo. Bilo je drugače in pričakovanja so bila drugačna. bil je nosilec igre, eden glavnih igralcev. Našel je svojo pot in se s tem dobro spoprijel. Dokazal je, da si zasluži priložnost in vse, kar smo mu dali. Mislim, da mu je ekipa pomagala, on pa je pomagal ekipi. Najin medsebojen odnos je dober, najini skupni spomini so čudoviti. A nazadnje sva se videla pred osmimi meseci. Za mladega igralca je osem mesecev dolga doba. Veliko je napredoval."

Dončić in Deandre Ayton sta najresnejša kandidata za prvi izbor na letošnjem naboru. Naboru, na katerem bo kot prvi izbiral prav Phoenix.

Članki iz rubrike