Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

ku
ku
0 30.05.2018 15:30:59

PRIZNANJE! Še en državni prvak iz Stožic brez dolgih počitnic – PRVIČ SE JE UVRSTIL V REPREZENTANCO

www.alesfevzer.com
Ljubljanski košarkarji so po petih tekmah finalne serije ubranili naslov državnega prvaka in z dvignjenimi rokami zaključili sezono.

Vendar, za vse zmaje počitnice ne bodo trajale prav dolgo. Potem ko je Gregorja Hrovata za tekmi s Španijo in Črno goro na seznam uvrstil slovenski selektor Rado Trifunović, je še en košarkar doživel prvi vpoklic v člansko izbrano vrsto svoje države.

Očitno je hrvaški branilec Roko Badžim s svojimi igrami v Olimpijinem dresu preprečila novega selektorja naših južnih sosedov Dražena Anzulovića, da ga je ta vpoklical pod zastavo. Hrvaška reprezentanca se bo na zadnjih dveh tekmah prvega dela reševala pred neprijetnim zgodnjim izpadom. Trenutno je namreč z le eno zmago in tremi porazi v svoji skupini na zadnjem mestu. Prva je s štirimi zmagami in brez poraza Italija, druga je Romunija (2-2) in tretja Nizozemska (1-3).


badzim
www.alesfevzer.com


Hrvati potrebujejo vsaj še eno zmago, konec junija pa jih čakata dve gostovanji - v Italiji in Romuniji. Badžim, ki ima tudi za prihodnjo sezono veljavno pogodbo z Ljubljančani, se mora selektorju javiti na zboru 11. junija.

Hrvaški seznam
Bojan Bogdanović (Indiana), Dario Šarić (Philadelphia), Ivica Zubac (LA Lakers), Ante Toni Žižić (Cleveland), Mario Hezonja (Orlando), Dragan Bender (Phoenix), Krunoslav Simon (Anadolu Efes), Hrvoje Perić (Venezia), Rok Stipčević (brez kluba), Karlo Uljarević (Cibona), Mate Kalajžić (Split), Krešimir Radovčić (brez kluba), Luka Babić (brez kluba), Filip Krušlin (Cedevita), Jakov Mustapić (brez kluba), Domagoj Bošnjak (Cibona), Josip Bilinovac (Cibona), Roko Badžim (Petrol Olimpija), Ivan Ramljak (Cedevita), Darko Planinić (brez kluba), Josip Sobin (Anwil Wloclawek), Kristian Krajina (Zadar), Antonio Vranković (Duke), Željko Šakić (Cluj Napoca), Karlo Žganec (Cedevita), Domagoj Vuković (Zadar), Marko Arapović (Cedevita) in Marin Marić (brez kluba).

Članki iz rubrike