alenka_kosir16 Odkrito.si

FOTO: Poglejte, kaj ima doma Alenka Košir!

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 24. aprila

horoskop Petisvet.si

Horoskop: od 22.4. do 28.4.2019

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

jana in tomaz Svet24.si

Razočaranja, da gre domov, ni skrivala

03_Svetlana_Cigoj Njena.si

To je moški, ki ga ljubi zapeljiva Svetlana!

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

ku
ku
0 04.05.2018 18:41:41

Trener Olimpije o projektu 'Petrol Olimpija' in njegovi PRIHODNOSTI! Nekaj izgubljenega že nazaj, zdaj pa potrebujemo TOLE!

M24
Zoran Martič trenutno razmišlja, kako do naslova državnega prvaka, a tudi o prihodnosti.

Ni seveda še jasno, ali bo Celjan del nje ali ne, kljub temu pa je pravi naslov za oceno klime, ki vlada v ljubljanskih dvoranah Stožice in Tivoli. Obljub o vrnitvi stare dobre Olimpije ob prihodu Petrola ni manjkalo, kakšno pa so obeti danes?

Kolegi s Sportala so o tem povprašali Martiča, ki je ponudil obetaven odgovor. "Verjetno je tudi v vašem poklicu velika razlika, če ima nekdo redna dohodke ali pač ne. Težko sodim za pretekle sezone, lahko pa rečem, da se klub zdaj obnaša odgovorno in profesionalno. Izpolnjuje obveznosti do zaposlenih. Največja težava Olimpije je bilo izgubljeno zaupanje. Uprava si je zdaj pridobila finančno zaupanje. Naloga strokovnega vodstva je, da ustvarimo okolje, v katerem bodo priložnost dobivali mladi igralci. To bo signal za mlade košarkarje iz drugih okolij. Preprečiti moramo beg obetavnih igralcev. Naslednji korak pa je zaupanje občinstva. Zame bodo največji uspeh polne Stožice. To bo največja zmaga," je naslednje cilje Olimpije za omenjeni portal razkril njen sedanji trener.

Celoten intervju z Zoranom Martičem si lahko preberete na tej povezavi.

Članki iz rubrike