tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

IMG_5081 Svet24.si

Kemal iz serije Moja boš bo prvič postal očka

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

voznik avtobusa, najstnik Svet24.si

VIDEO: Šolar je stekel pred avtobus, žalil ...

Mary Svet24.si

Šokantni urnik danske princese v New Yorku

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tanja ribič Njena.si

Tanja Ribič navdušila s fotografijo v spodnjem ...

ku
ku
0 04.05.2018 18:41:41

Trener Olimpije o projektu 'Petrol Olimpija' in njegovi PRIHODNOSTI! Nekaj izgubljenega že nazaj, zdaj pa potrebujemo TOLE!

M24
Zoran Martič trenutno razmišlja, kako do naslova državnega prvaka, a tudi o prihodnosti.

Ni seveda še jasno, ali bo Celjan del nje ali ne, kljub temu pa je pravi naslov za oceno klime, ki vlada v ljubljanskih dvoranah Stožice in Tivoli. Obljub o vrnitvi stare dobre Olimpije ob prihodu Petrola ni manjkalo, kakšno pa so obeti danes?

Kolegi s Sportala so o tem povprašali Martiča, ki je ponudil obetaven odgovor. "Verjetno je tudi v vašem poklicu velika razlika, če ima nekdo redna dohodke ali pač ne. Težko sodim za pretekle sezone, lahko pa rečem, da se klub zdaj obnaša odgovorno in profesionalno. Izpolnjuje obveznosti do zaposlenih. Največja težava Olimpije je bilo izgubljeno zaupanje. Uprava si je zdaj pridobila finančno zaupanje. Naloga strokovnega vodstva je, da ustvarimo okolje, v katerem bodo priložnost dobivali mladi igralci. To bo signal za mlade košarkarje iz drugih okolij. Preprečiti moramo beg obetavnih igralcev. Naslednji korak pa je zaupanje občinstva. Zame bodo največji uspeh polne Stožice. To bo največja zmaga," je naslednje cilje Olimpije za omenjeni portal razkril njen sedanji trener.

Celoten intervju z Zoranom Martičem si lahko preberete na tej povezavi.

Članki iz rubrike