IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

Dragan Kojić Keba in Severina Svet24.si

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

smrt1montazaJaka Koren Petisvet.si

Trije pogledi na smrt

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

tomica banfic Svet24.si

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

Miley Cyrus in Liam Hemsworth Najstnica.si

To je ostalo od hiše Miley Cyrus

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma spakiral kovčke in zapustil Slovenijo

ku
ku
0 04.05.2018 18:41:41

Trener Olimpije o projektu 'Petrol Olimpija' in njegovi PRIHODNOSTI! Nekaj izgubljenega že nazaj, zdaj pa potrebujemo TOLE!

M24
Zoran Martič trenutno razmišlja, kako do naslova državnega prvaka, a tudi o prihodnosti.

Ni seveda še jasno, ali bo Celjan del nje ali ne, kljub temu pa je pravi naslov za oceno klime, ki vlada v ljubljanskih dvoranah Stožice in Tivoli. Obljub o vrnitvi stare dobre Olimpije ob prihodu Petrola ni manjkalo, kakšno pa so obeti danes?

Kolegi s Sportala so o tem povprašali Martiča, ki je ponudil obetaven odgovor. "Verjetno je tudi v vašem poklicu velika razlika, če ima nekdo redna dohodke ali pač ne. Težko sodim za pretekle sezone, lahko pa rečem, da se klub zdaj obnaša odgovorno in profesionalno. Izpolnjuje obveznosti do zaposlenih. Največja težava Olimpije je bilo izgubljeno zaupanje. Uprava si je zdaj pridobila finančno zaupanje. Naloga strokovnega vodstva je, da ustvarimo okolje, v katerem bodo priložnost dobivali mladi igralci. To bo signal za mlade košarkarje iz drugih okolij. Preprečiti moramo beg obetavnih igralcev. Naslednji korak pa je zaupanje občinstva. Zame bodo največji uspeh polne Stožice. To bo največja zmaga," je naslednje cilje Olimpije za omenjeni portal razkril njen sedanji trener.

Celoten intervju z Zoranom Martičem si lahko preberete na tej povezavi.

Članki iz rubrike