cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Luka Dončić Svet24.si

Slovenski čudežni deček osvaja Severno Ameriko

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

osebna izkaznica Svet24.si

Mirsad in Hinko sta si ga šla spremenit

lili Svet24.si

Lili Žagar potiho praznovala svoj 38. rojstni dan

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija Njena.si

Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo

STA
STA
0 04.05.2018 12:17:55

Veliki met Primorske! Prihodnost cenjenega Golemca? Takole so se dogovorili ...

Jurica Golemac se je z vodstvom košarkarskega kluba Sixt Primorske dogovoril za novo dveletno pogodbo.

Iz kluba so sporočili, da ima Golemac veliko zaslug za osvojitev naslova zmagovalcev pokala Spar, preboj na finalni turnir druge divizije lige ABA in v polfinale lige Nova KBM ter s tem za vse zastavljene cilje kluba za sezono 2017/18.

Golemac je med drugim igral za Panathinaikos, Efes Pilsen, Pariz, Albo Berlin, Romo, Hapoel Jeruzalem in Union Olimpijo. Največji uspeh v slovenski reprezentanci je zabeležil s četrtim mestom na evropskem prvenstvu letu 2009.

Tigrom se je na trenerskem mestu pridružil pred začetkom sezone 2017/18, poprej pa je kot glavni trener deloval v Tajfunu (zdajšnji Šentjur), kot pomočnik glavnega trenerja pa še v zagrebški Ciboni ter v moški članski reprezentanci Gruzije.Hrvat s slovenskim potnim listom bo v Kopru ostal vsaj do leta 2020. Golemac bo po načrtih kluba z nekdanjim reprezentantom Slovenije Goranom Jagodnikom v vlogi vodje članske ekipe, Mirom Alilovićem, vodjem mlajših starostnih kategorij, delujočih znotraj društva KOŠ Primorska, ter Matejem Avanzom v vlogi direktorja Sixt Primorska tvoril jedro športnega vodstva ekipe v prihodnjih letih.

Po zaključku te sezone bo sledila dopolnitev igralske zasedbe članske ekipe za naslednjo sezono, večina igralcev, ki bodo v prihodnje nosili dres Sixta Primorske, pa bo znana do konca junija.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike