Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
10.10.2024 11:08:39
Deli članek:

Fotografija ne laže: Američane je osupnila fizična pripravljenost Luke Dončića (foto)

Profimedia

Luka Dončić se pripravlja na novo sezono v ligi NBA.

Začetek lige NBA se nezadržno bliža. Košarkarji Dallasa bodo v naslednjih dneh odigrali še tri pripravljalne tekme. Že ponoči se bodo pomerili z ekipo Utah Jazz, sledita pa še tekmi z Los Angeles Clipper in Milwaukee Bucks. V noči na petek, 25. oktobra pa Luko Dončića in druščino čaka prva tekma nove sezone s San Antoniom. 

Navijače teličkov v tem trenutku verjetno najbolj zanima, v kakšnem stanju je trenutno Luka Dončić. Kot smo poročali se je slovenski zvezdnik vrnil na treninge po poškodbi mečne mišice, o kakšni poškodbi pa ni duha ne sluha. V tem trenutku še ni jasno, ali bo slovenski zvezdnik odigral kakšno pripravljalno tekmo, lahko pa smo prepričani o tem, da bo nared za začetek rednega dela sezone. 

Je pa močno zaokrožila in močno odmeva Dončićeva fotografija z enega od zadnjih treningov, ki Slovenca prikazuje v izjemni fizični pripravljenosti. "Liga NBA se trese ob spremembah Dončićeve fizične pripravljenosti: to so roke ki strašijo," so med drugim članek naslovili pri slovitem španskem dnevniku Marca. Fotografija resnično pove več kot tisoč besed.