Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
am
am
08.10.2024 21:06:16
Deli članek:

Pokukajte v telovadnico Dallasa - Luka je videti super, o poškodbi in težavah ne duha ne sluha (video)

foto: dallashoopsjournal.com

Očitno je poškodba mečne mišice dokončno oddaljen spomin.

"Prav nobene skrbi ni, dobil je udarec, vendar pa ni nobenega dvoma, da bo vse v najlepšem redu," je pred tednom dni dejal trener Jason Kidd, potem ko je javnost zaskrbela informacija, da je Dallas premestil Luko Dončića na seznam poškodovanih košarkarjev zaradi težav z meči. Nekateri so bili skeptični, češ da fizične težave na začetku sezone oziroma že v pripravljalnem obdobju pred njo nikoli niso dobro znamenje. A Dallas zagotavlja, da je res šlo le za udarec, in zdaj je že očitno, da je bilo nedvomno tako. 

Že v nedeljo je bil ob druženju z navijači Luka videti odlično - čeprav ni igral, nihče s poškodovano mišico ne bi (niti za sto tisočakov) metal žoge čez celo igrišče. V ponedeljek je dopoldne po ameriškem času že opravil lažji  trening pred tekmo skupaj z ekipo, v torek pa je po informacijah in pričevanju naših ameriških kolegov že normalno na rednem treningu moštva v temu namenjeni telovadnici, ki se nahaja čez cesto od glavne dvorane American Airlines Center. 

Od tam smo dobil tudi video, ki kaže Luko v polni "bojni" opravi in tudi odlično razpoloženega med treningom meta za tri točke. Kar lahko vidite spodaj, ne pušča dvomov - morda bo Luka povsem nared celo že za kakšno pripravljalno tekmo, zagotovo pa za začetek rednega dela sezone čez dva tedna. O poškodbi že zdaj ni ne duha ne sluha, o kakšnih težavah prav tako ne - kaj bo šele tedaj.