Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 30.11.2021 10:00:03

V GLAVO! Jokić po sovražnem sprejemu Miamija zatresel z izjavo: Igral sem v Srbiji, želim si ...

Reuters
Nikola Jokić je z Denverjem gostoval pri Miamiju.

Denver Nuggets so v noči na torek po slovenskem času s 120:111 ugnali Miami Heat. Dvoboj je precej pozornosti pritegnil zaradi ponovnega soočenja Nikole Jokića s košarkarji Miamija, incident z zadnje tekme je še kako živ.

Jokić je pred tedni na oster prekršek Markieffa Morrisa odgovoril še močneje in ga z vso silo podrl po tleh. Američan je takrat utrpel poškodbo vratu, na parketu pa so se močno razvnele strasti.



Srbski center in aktualni MVP lige NBA je posledično dobil tekmo kazni, Morris pa od tiste tekme še ni stopil na parket. Pričakovati je bilo, da bodo navijači Miamija Srbu pripravili vse prej kot prijazen sprejem, kar se je tudi zgodilo. Pogosto so mu žvižgali in ga žalili, po tekmi pa je podal zelo zanimivo mnenje na to početje domačih navijačev. Ameriški novinar ga je po tekmi vprašal, kako se je počutil ob številnih žvižgih, Jokić pa se je najprej nasmehnil on odgovoril: "Prijatelj, igral sem v Srbiji. Želim si, da bi občutili to, kar se tam dogaja."

Denver je po šestih zaporednih porazih le vknjižil deseto zmago v sezoni ob prav toliko porazih. Največ zaslug za prvi uspeh po 15. novembru pa ima povratnik po poškodbi zapestja Jokić, ki je dosegel 24 točk in dodal še 15 skokov ter sedem podaj. Čančar je znova dobil priložnost za igro, a je v 4:21 minute proti Miamiju njegova statistika ostala prazna ob enem zgrešenem metu iz igre.

Značke: jokić, denver

Članki iz rubrike