Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
13 29.11.2021 14:29:25

Bo spet vroče? ZVEZDNIK ZAGROZIL bratoma Jokić! 'Raje ostanita doma in NE HODITA SEM!'

Profimedia
Se nam znova obeta vroča tekma?

Na zadnji tekmi med Denverjem in Miamijem je prišlo do incidenta, ko je najprej Markieff Morris storil grd prekršek nad Nikolo Jokićem, zvezdnik Nuggetsov pa je nato igralca Miamija od zadaj porinil na tla. Oba sta bila izključena in nato tudi kaznovana, Jokić je počival eno tekmo, Morris pa je moral plačati 50.000 dolarjev.


V noči na torek po slovenskem času si bosta Denver in Miami znova stala nasproti, zato je ta obračun spet postal aktualen. Še bolj zato, ker se je po zadnjem incidentu spor razširil na družbena omrežja, tam so se med seboj udarili Markieff Morris in njegov dvojček Marcus na eni strani ter brata Nikole Jokića na drugi strani, ki so si obljubljali maščevanje.

Nastop Nikole Jokić je sicer vprašljiv, saj je izpustil zadnje štiri tekme Denverja, zato pa naj bi bila v Miamiju njegova brata. Pred tekmo se je (tudi zaradi tega) oglasil Udonis Haslem, veteran Vročice. "Igrali bomo tekmo. In pika. Slišim, da sta brata Jokić kupila vstopnici za srečanje. Naj raje ostaneta doma in ne prihajata sem povzročati težave. Miami je moje msto. To je moje mesto. Zakaj za vraga sta kupila vstopnici? Da bi tu počela kaj? To je moje mesto. Naj ničesar ne poskušata," je bil zelo jasen in neposreden 40-letnik, ki je bil zraven pri vseh treh osvojenih naslovih Miamija.

Članki iz rubrike