Zvone Černač Svet24.si

Zaradi odločitve ministrov občine ob 16 ...

dean-verberckmoes Svet24.si

Tragičen konec, na umetnem otoku našli trupelce ...

pct, pct potrdilo, covidno potrdilo Svet24.si

Morajo inšpektorji res med goste v času ...

tito pacient ukc lj wiki Reporter.si

Ostarelemu Titu naj bi menjali kri - so ga pokonci...

janez jansa blaginja pl Necenzurirano

Ne zaradi opozicije, vaše neto plače ne bodo ...

damjan in barbara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara in Damjan še bolj ...

doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

Dallas - Dončić 40:41! Slovenec je z drugega ...

ue
ue
13 29.11.2021 14:29:25

Bo spet vroče? ZVEZDNIK ZAGROZIL bratoma Jokić! 'Raje ostanita doma in NE HODITA SEM!'

Profimedia
Se nam znova obeta vroča tekma?

Na zadnji tekmi med Denverjem in Miamijem je prišlo do incidenta, ko je najprej Markieff Morris storil grd prekršek nad Nikolo Jokićem, zvezdnik Nuggetsov pa je nato igralca Miamija od zadaj porinil na tla. Oba sta bila izključena in nato tudi kaznovana, Jokić je počival eno tekmo, Morris pa je moral plačati 50.000 dolarjev.

V noči na torek po slovenskem času si bosta Denver in Miami znova stala nasproti, zato je ta obračun spet postal aktualen. Še bolj zato, ker se je po zadnjem incidentu spor razširil na družbena omrežja, tam so se med seboj udarili Markieff Morris in njegov dvojček Marcus na eni strani ter brata Nikole Jokića na drugi strani, ki so si obljubljali maščevanje.

Nastop Nikole Jokić je sicer vprašljiv, saj je izpustil zadnje štiri tekme Denverja, zato pa naj bi bila v Miamiju njegova brata. Pred tekmo se je (tudi zaradi tega) oglasil Udonis Haslem, veteran Vročice. "Igrali bomo tekmo. In pika. Slišim, da sta brata Jokić kupila vstopnici za srečanje. Naj raje ostaneta doma in ne prihajata sem povzročati težave. Miami je moje msto. To je moje mesto. Zakaj za vraga sta kupila vstopnici? Da bi tu počela kaj? To je moje mesto. Naj ničesar ne poskušata," je bil zelo jasen in neposreden 40-letnik, ki je bil zraven pri vseh treh osvojenih naslovih Miamija.

Članki iz rubrike