pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ku
ku
377 06.08.2021 15:28:48

NEVERJETNA POTEZA! Cela SLOVENIJA bo na nogah! LUKA DONČIĆ in njegov šef CUBAN pripravljata nekaj SENZACIONALNEGA

Profimedia
Luka Dončić navdušuje z igrami na olimpijskih igrah v Tokiu, še bolj pa je navdušil celotno Slovenijo, ko je izrazil tako pripadnost reprezentanci in svoji DOMOVINI.

Lastnik ekipe Dallas Mavericks, ameriški milijarder Mark Cuban, je večkrat povedal, da ima zaradi Luke Dončića tudi on zelo rad Slovenijo in Lukovo rojstno mesto Ljubljano. Zdaj se je odločil, da bo naslednji teden z zasebnim letalom priletel v Slovenijo, kjer bo Luka podpisal podaljšanje pogodbe z Dallasom na posebni svečanosti, ki naj bi se zgodila v Ljubljani. Po koncu olimpijskih iger, na katerih je Luka navdušil celotno Slovenijo, bo torej Dončić podpisal novo petletno pogodbo z Dallasom, ki bo finančno najtežja v zgodovini Mavericksov – 207 milijonov dolarjev (176 milijonov evrov).
Luka bi lahko podpisal novo pogodbo že danes dopoldan ob 11. uri po ameriškem času, vendar je seveda še kako vpet v košarkarsko dogajanje na olimpijskih igrah, saj bo danes z reprezentanco igral za bron.
V Slovenijo bodo poleg Marka Cubana pripotovali še novi predsednik košarkarske ekipe Nico Harrison in novi trener Dallasa, legenda lige NBA, Jason Kidd. Letalo z delegacijo iz Dallasa bo v Ljubljano priletelo v prvem delu naslednjega tedna (torek ali sreda), nakar bodo svečano podpisali novo pogodbo z Luko.Dončić bo v Ljubljani ob podpisu nove pogodbe z Dallasom prvič spregovoril z novim predsednikom in novim trenerjem Harrisonom in Kiddom, ki sta zamenjala Donnieja Nelsona in Ricka Carlisla. Dallas Mavericksi so se v Ljubljani že pojavili, saj so imeli hkrati v obeh mestih velikanske plakate v čast Luki Dončiću, ko je bil izbran v prvo ekipo rednega dela NBA. Okrožje Dallas je 6. julij celo razglasilo za dan Luke Dončića.
I
n kje bodo slavnostno podpisali to pogodbo? Poznate boljši kraj, kot je simbol Ljubljane – Ljubljanski grad?

Članki iz rubrike