kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
4 26.01.2021 07:10:44

Kako lahko DONČIĆU to dovolite?! Navijači DALLASA po zadnji tekmi z DENVERJEM izgubljajo potrpljenje ... (video)

Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je z Dallas Mavericks v domači dvorani gostil Denver Nuggets Vlatka Čančarja, ki pa spet ni igral.

Dončić je dosegel 31. trojni dvojček v severnoameriški ligi NBA, ki pa ni bil dovolj za zmago Teličkov, saj so klonili s 113:117. Čeprav je končni izid tesen, pa je bil Denver tisti, ki je praktično od začetka tekme vodil. Dallasu ni pomagala niti še ena briljantna predstava Luke Dončića, ki je dosegel 35 točk, 16 asistenc in 11 skokov. Slovenec je ob odsotnosti nekaterih pomembnih košarkarjev igral praktično sam, in čeprav je poskušal razigrati svoje soigralce, so bili ti (spet) nerazpoloženi. Ob polčasu je Denver z Nikolo Jokićem na čelu vodil za 12 točk, v tretji četrtini pa je bil Dallas najbliže preobratu, za nameček je bil izključen pomemben član Denverja Jamal Murray.

Dallasu sta uspela delni izid 11:0 in vodstvo z 82:80. Odločilo je dejstvo, da je imel Denver v končnici več zbranih in natančnih košarkarjev, hkrati pa so uspeli v ključnem trenutku zaustaviti Dončićev nalet. V dresu Denverja je največ točk dosegel Michael Porter, in sicer 30, 20 jih je prispeval Nikola Jokić.

Po novem porazu narašča nezadovoljstvo navijačev Dallasa, ki ne morejo sprejeti dejstva, da ob nekaterih odsotnih košarkarjih Dallas ne more biti konkurenčen najboljšim. Teksašani so odigrali 17 tekem in zmagali le osemkrat.

Značke: dončić, denver, dallas

Članki iz rubrike