kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
2 02.08.2020 07:45:57

Dončić je dosegel trojnega dvojčka, AMERIČANI pa so ga RAZTRGALI! Poglejte si, kaj vse očitajo SLOVENCU!

Reuters
Luka Dončić je na prvi tekmi s Houstonom dosegel trojni dvojček, a je njegov Dallas izgubil na neverjeten način.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je na prvi tekmi nadaljevanja lige NBA dosegel trojni dvojček, a kljub temu dosežku je Dallas izgubil pomembno tekmo s Houstonom. In to kljub temu, da je vodil velko večino tekme. 

In ameriški mediji tokrat niso skoparili niti s kritikami na račun Dončića. Sloviti Dallas News, ki najbolj podbrobno pokriva dogajanje v klubu, mu je namenil kar nekaj ostrih besed. In po njihovem mnenju bo moral biti prav Dončić tisti, ki bo moram končnice odigrati bolje. "Vem, da je Dončić dosegel trojnega dvojčka. Vsi vedo, da je dosegel trojnega dvojčka, ker je opis tekme na vsaki spletni strani in v vsakih novicah takšen: Houston je premagal Dallas v podaljšku čeprav je Luka Dončić dosegel trojnega dvojčka. Toda njegove številke 28-13-10 ne povedo celotne zgodbe petkovega včera. Dallas je izgubil, ker niso zadeli ključnih prostih metov. Dončić, ki je odličen strelec in lahko koš doseže z nogo, je zadel le petkrat od 9 poskusov. Dallas je izgubil, ker so bili površni. Dončić je imel 8 izgubljenih žog, kar je skoraj toliko, kot jih je imela cela ekipa Houstona, in sicer 9," so bili kritični pri Dallas Morning News. 

Dodali so še, da je Dallas izgubil, ker so slaba ekipa v ključnih trenutkih. "Tisti igralec, ki ima žogo v svojih rokah, je Dončić. Po tem, ko je Houston izanečil izid, je imel Dallas 3.3 sekunde časa za zmagovalno akcijo. Najbolje, kar so lahko storili, je Dončićev zgrešen met. Njegov izkupiček za 3 je bil 1 koš od 9 poskusov." V Dončićevo bran so dodali, da se Slovenec zaveda svojih napak in da bo v naslednjih tekmah to prav gotovo popravil. 

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike