nypd, newyorška policija Svet24.si

Novorojenko in dojenčka je zabrisala skozi okno, ...

Lea Sirk Svet24.si

Lea Sirk: Vse na meni je naravno in bo táko tudi ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

2d496e3910d82d75d8c4f2b52ba4fd8b Necenzurirano

Odšel je gradbeni baron, ki je vedel vse o vseh

denar Odkrito.si

10 zanimivosti o denarju

NASLOVNA Odkrito.si

KVIZ TEDNA

sta
sta
0 01.08.2020 19:49:11

Nadarjeni Rus je z Olimpijo podpisal ŠTIRILETNO POGODBO!

Mladi Rus Jegor Sitnikov je sicer že nekaj časa član mlajših selekcij Cedevite Olimpije, z dobrimi igrami pa si je 193 centimetrov visoki branilec prislužil tudi prvo profesionalno pogodbo.

Osemnajstletnik iz Rostova je klubu obljubil štiriletno zvestobo.

"Navdušen sem ob pridružitvi članskemu moštvu Cedevite Olimpije. V Ljubljani sem že tri leta, ves ta čas pa sem nosil dres ekip mlajših starostnih kategorij. Čas je za nov začetek v moji karieri, na zelo visoki ravni, na kateri do sedaj še nisem nastopal. Komaj čakam, da začnemo s trenažnim procesom in da zrastem kot igralec in oseba. Vedno bom dal vse od sebe, edina stvar, ki mi preostane v prihodnjih sezonah pa je, da pridno delam," je ob podpisu pogodbe dejal Rus.

"Izredno zadovoljni smo, da smo našli skupni jezik z Jegorjem, ki velja za enega izmed najbolj nadarjenih evropskih košarkarjev v svoji generaciji. Sitnikov je ta trenutek še nebrušen diamant z veliko potenciala, prostora za napredek v njegovi igri je še veliko. Z veseljem bomo njegov razvoj spremljali v prihodnjih sezonah in ga hkrati skušali po naših najboljših močeh usmerjati tako, da se bo razvil v kvalitetnega igralca," pa je z dogovorom zadovoljen športni direktor kluba Sani Bečirović.

Značke: olimpija, ljubljana, rus

Članki iz rubrike