zasežena-droga Svet24.si

FOTO: Mesečno prodali najmanj pol kilograma ...

medved Svet24.si

Pogrizel ga je po vratu in trebuhu

marjan dikaucic dz1 Reporter.si

Janši je za pravosodnega ministra dovolj dober ...

matej-tonin Svet24.si

NSi 30 let osamosvojitve obeležila s krajo?

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Kaj se dogaja na uradu za boj proti pranju denarja...

lpd7 Njena.si

To so novi tekmovalci šova Ljubezen po domače!

Miki Vlahkovič Odkrito.si

MIKI VLAHKOVIČ - Medtem ko je bila žena Petra ...

ku
ku
0 31.07.2020 17:48:02

UUUU, to pa je VELIKO PRESENEČENJE! LUKA DONČIĆ je za ambasadorko izbral SLOVENSKO LEPOTICO, a ne svoje ANAMARIJE (foto)

Reuters
Ampak to še ni vse. Dva vrhunska slovenska športnika sta se oblekla in pozirala...

Luko Dončića čaka nadaljevanje letošnje sezone lige NBA.  V pripravljalnem delu pred nadaljevanjem sezone v Orlandu so mnogi na Luki opazili njegov nepogrešljiv modni dodatek, ki ga je spremljal praktično na vsakem koraku. Zdaj bo ta modni dodatek končno na voljo tudi vsem njegovim oboževalcem, navijačem, skratka vsem tistim, ki ga spremljajo. To so modna sončna očala LD77. Tako kot ostali proizvodi znamke LD77 so tudi očala narejena v Sloveniji.

lampic
Matej Mišič


Podjetje LD77 skupaj s fundacijo Luke Dončića Uresničimo sanje stremi k temu, da bodo imeli tako otroci kot že uveljavljeni slovenski športniki kvalitetne pogoje za treninge. Zato so sklenili sponzorsko sodelovanje z vrhunsko slovensko športnico Anamarijo Lampič. Anamarija je tako postala del družine LD77, obraz blagovne znamke LD77, za katero se je že prelevila v model in stopila pred fotografski objektiv. Hkrati pa bo slovenska smučarska tekačica tudi ambasadorka fundacije Uresničimo sanje, pomagala bo pri aktivnostih fundacije, kolikor ji bodo to dopuščali treningi in tekme. »Vesela sem, da sem tudi jaz postala del blagovne znamke LD77. Veselim se sodelovanja in novih izzivov, ki mi jih le-to prinaša. Všeč mi je tudi, da Luki veliko pomeni dobrodelnost. Navdušena sem nad vizijo njegove fundacije ter cilji, ki so si jih zadali. Pomagati otrokom, ki nimajo enakih možnosti za treninge kot njihovi vrstniki in jim s tem olajšati pot do uspeha, se mi zdi zares pohvalno,« je povedala Lampičeva.

lampic
Matej Mišič


V vlogi modelov za novo kolekcijo LD77 sta se pri fotografiranju za najnovejšo kolekcijo poleg Anemarije Lampič preskusila še dva slovenska športnika. Rokometni reprezentant Jure Dolenec ter hokejist Miha Zajc sta se v novi vlogi, prav tako kot Anamarija, odlično odrezala. »Nova kolekcija mi je bila zelo všeč že, ko sem jo videl zrisano na papirju, sedaj, ko je gotova, pa sem nad njo še bolj navdušen. Vesel sem, da se za nakup odloča vedno več ljudi z vsega sveta. Ponosen sem, da so vsi produkti skrbno narejeni v Sloveniji in da na tak način Slovenija pridobiva na prepoznavnosti,« je razmišljal Luka.

Galerija
Značke: luka-dončić, ld77

Članki iz rubrike