Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ku
ku
2 18.05.2020 10:34:27

Uf, kakšne ostre besede! "Veste kaj?! Luka Dončić je imel v svoji karieri tudi ogromno ... SREČE!"

Reuters
Luka Dončić je kljub mirovanju lige NBA vroč predmet številnih razprav.

Čeprav košarkarji še vedno čakajo na uradno usodo letošnje sezone lige NBA, pa si ljubitelji tega športa poleg dokumentarnem filmu o Michaelu Jordanu te dni krajšajo s številnimi pogovornimi oddajami in analizami. Enega od priljubljenih podkastov je gostil Omri Casspi, 31-letni izraelski košarkar Maccabija, ki je v najmočnejši ligi na svetu preživel 10 let. Gostil je enega od najbolj vročih mladih košarkarjev, soigralca Denija Avdijo, 19-letnega izraelsko-srbskega košarkarja.

Ker mu strokovnjaki napovedujejo svetlo prihodnost, niso zaostale niti vzporednice z Luko Dončićem. "Nihče mi ni ničesar poklonil. V Maccabiju ne dajo 20 minut na srečanje nekemu otroku, morda bi bil izjema le veliki Luka Dončić. Videl sem ga pred dvema letoma, preden je šel v NBA. Takrat še nisem tako veliki igral in spraševal sem se, zakaj se meni ne dogajajo takšne stvari kot njemu. S tem sem se pač moral soočiti. Moral sem se boriti za minute," je povedal Avdija in izkušenemu soigralcu še povedal: "Lahko se ne strinjaš, ampak mislim, da je imel tudi veliko sreče v karieri, čeprav gre seveda za posebnega igralca."

Casspi pa mu je odgovoril: "Imel je srečo, toda izkoristil je priložnost. Dosegati po 30 točk na tekmo v NBA, to ne pride samo od sebe."

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike