hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 15.02.2020 02:45:05

Da ŠKRIPA v njunem odnosu? Anamaria je s temi besedami RAZKRILA PRAVO OZADJE

Slovenski košarkarski fenomen Luka Dončić in lepotička Anamaria Goltes sta eden zanimivejših parov, tako v Sloveniji kot tudi v ligi NBA.

Iskrice med 20-letnima Luko in Anamario so preskočile pred dobrimi sedmimi leti, ko sta se spoznala med poletnimi počitnicami, ki sta jih vsak s svojo družino preživljala v kampu Punat na otoku Krku. Iz najstniške zagledanosti in prijateljstva se je rodila ljubezen, ki še vedno traja, bogatita pa jo tudi dva pasja ljubljenčka – pomeranec Hugo in bela švicarska ovčarka
Gia.

Njuna zveza je bila sicer že nekajkrat na preizkušnji, pred poletjem leta 2018 sta se za nekaj časa celo razšla, a sta hitro ugotovila, da drug brez drugega ne moreta. Takrat se je Anamaria skupaj z Luko preselila v Dallas. Sprva sta živela v stanovanju v elitni stanovanjski soseski, lani poleti pa sta se preselila v razkošno hišo z vrtom.



Anamaria vedno znova poudarja, da si želi biti kar se da samostojna, zato tudi ves čas pridno študira ekonomijo in redno obiskuje Slovenijo, da opravi vse izpite. V njenem odnosu z Luko pa se ji zdi najpomembnejša komunikacija: "Partnerja se morata pozorno poslušati, ne smeta se prepirati in obremenjevati z vsako malenkostjo, potrebno je odrekanje z obeh strani ali pa poiskati tretjo pot, ki obema ustreza, in ne obupati, ko je najtežje. A nikoli ne smeš pozabiti nase. Pomembno je imeti cilje in se za njih truditi vsak dan znova. Moraš biti srečen kot posameznik, da si potem lahko dober partner drugemu."

Več kot očitno so informacije, da v njunem odnosu škripa, iz trte izvite.

Članki iz rubrike