Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
2 28.01.2020 06:58:25

NARAVNOST V SRCE! Kako se je Luka Dončić POKLONIL Kobeju Bryantu in tudi njegovi hčerki, ODMEVA (foto + video)

Bolečina ob izgubi enega najboljših košarkarjev vseh časov Kobeja Bryanta še ni izginila in še dolgo ne bo. Vsak se od legendarnega igralca poslavlja na svoj način, tudi Luka Dončić je eden tistih, ki se je s sijajno gesto poklonil velikanu.

Mladi slovenski zvezdnik, ki mu je med drugim tudi pripadla čast, da je v prvem napadu tekme v Oklahoma Cityju minulo noč osem sekund mirno tapkal žogo na svoji polovici in s tem počastil spomin na Bryantovo osmico, je na parketu dvorane Chesapeake Energy Arena storil še nekaj bolj plemenitega.

Na svoja športna copata "Kobe V Protro", v katerih je odigral tekmo, je zapisal imena vseh devetih umrlih v tragični helikoptrski nesreči. Jasno, tudi imeni Kobeja Bryanta z njegovima številkama #8 in #24 in njegove hčerke Gianne.

doncic superge
Reuters


Fotografijo popisanih športnih copat je objavil tudi na družbenem omrežju in zraven zapisal: "Doslej najtežja tekma, ki sem jo odigral!! Še vedno ne morem verjeti!! Za vedno ostajaš z nami!"

Dončić je imel z obema prav posebno prijateljstvo. Tako sta 29. decembra Kobe in Gianna Dončića spremljala v Staples Centru, na tekmi z Los Angeles Lakersi. Sedela sta na sedežih tik ob igrišču in sredi tretje četrtine ga je Kobe v trenutku, ko se jima je Ljubljančan povsem približal, da bi izvajal avt, nagovoril v slovenskem jeziku. Oba sta se nasmejala in rokovala, Luka pa je po tekmi navdušeno razlagal ameriškim novinarjem: "Govoril je slovensko. Govoril je v mojem jeziku. Res sem bil presenečen." Po tekmi je Luka še ugodil prošnji njegovi veliki oboževalki Gianni po skupni fotografiji.

Članki iz rubrike