severina Svet24.si

"Severina posiljena v imenu Hrvaške"

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: preverite svoje misli o ...

hematologija-ukclj, samo-zver, krvni-rak Svet24.si

Dr. Samo Zver: Nisem bolnik, imam pa bolezen. ...

balon, pismo, pismo božičku Svet24.si

FOTO: Na jasi je našel pismo Božičku. Priletelo...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Sandra Auer in Stojan Auer Njena.si

Sandra Auer postala čisto drug človek

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar ni več takšna!

nu
nu
2 02.12.2019 09:52:53

KAŽITE VSEM! Največja ZMAGA! Dončić TAKO s Krisovo družino - KAR JE SLEDILO, je OMEHČALO VSE! (foto)

Twitter / Dallas News
Najprej je Slovenijo preplavil posnetek, nato še fotografija.

Pisali smo o tem, da se je pred tekmo v Los Angelesu slovenski super šampion Luka Dončić v dvorani Staples Center srečal s slovenskim junakom Krisom, ki se v mestu Angelov zdravi po tem, ko je prejel odmerek pregrešno dragega cepiva. Saj veste, zanj je denar zbirala vsa Slovenija, izjemno pomembno vlogo pa je pri tem odigral tudi Dončić. In svoje ogromno srce ponovno pokazal tudi tokrat, ko se je srečal s Krisom in njegovo družino. 

Posnetke srečanja si lahko pogledate na tej povezavi. No, nekaj prav posebnega pa so fotografije, ki so nastale tik pred tekmo, tik pred obračunom z LeBronom Jamesom, Anthonyjem Davisom in preostalimi Jezerniki. Eno fotografijo je delila Palčica pomagalčica, ki je organizirala zbiranje denarja; vse skupaj si lahko ogledate (in všečkate in delite) na tej povezavi. Še lepše pa so nastale z naslova Dallas News, ki jih je delil na twitterju. Kar poglejte spodaj. 

Luka se je najprej družil s Krisom in družino, sledilo pa je nekaj še bolj izjemnega. Veliki človek Luka je malega krisa vzel v naročje. Neprecenljivo. Očitno je to srčnemu Luki pomagalo do tega, da je na tla sklati Jamesa in druge za sijajno zmago Dallasa s 114:100. Ob Dončićevih 27 točkah, 10 asistencah in 9 skokih.  

Galerija

Članki iz rubrike