reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 02.12.2019 00:14:11

ANGELI SO PADLI! Dončić TAKOLE ODPIHNIL še Jamesa - glejte LUKOV NOR PRISPEVEK v ključnem trenutku!

Dallas Mavericks so veličastno premagali Los Angeles Lakers 114:110. In to na gostovanju.

Favorizirani Lakersi so sicer odlično začeli, pri tem tudi fantastično ustavljali Luko Dončića, toda vseeno si v prvem polčasu niso priigrali omembe vredne prednosti. Čeprav je slovenski fenomen v tem prvem delu igre dosegel le šest točk, so blestele Dallasove rezervne moči in držale ravnotežje z glavnimi zvezdniki domačih Jezernikov. Nato pa je prišla tretja četrtina in neverjeten način, na katerega so Mavericks v zgolj nekaj minutah odločili srečanje. 

Z delnimi izidom 17:0 so pobegnili na dvajset točk razlike, povsem šokirali gostitelje in se nikoli več niso obrnili nazaj. In Lukov prispevek v tej prelomni tretji četrtini? Uganili ste - nor. Tak, kot nas je navadil v tej nori sezoni. S trojkami in sijajnimi akcijami je nanizal sedem točk in ko je odšel na klop, je bila tekma praktično odločena. Luki, ki je povsem zasenčnil LeBrona Jamesa, po tem norem nizu v četrti četrtini sploh ne bi bilo treba zaigrati, a se je vseeno vrnil na igrišče za nekaj žebljev v krsto Lakersov. 

Končal je pri 27 točkah, 10 asistencah in 9 skokih - ponovno je torej le za eno enoto enega od treh statističnih elementov zgrešil novega trojnega dvojčka. A nič zato - bolj pomembno je, da je ponovno navdušil vse, Dallas pa se je ob tem pokazal kot ekipa, ki je sposobna marsičesa. Ekipa s kakovostjo, ekipa s širino. In z Dončičem na čelu, jasno. Njegovo noro tretjo četrtino si seveda lahko ogledate v posnetku spodaj. Uživajte, kajti imeli boste kaj videti. 

Članki iz rubrike