Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 02.12.2019 00:41:19

Se je KRALJ JAMES USTRAŠIL Dončića?! Temu se ČUDIJO VSI - Noro, KAJ JE LUKI NAREDIL LEBRON! (video)

Marsikomu ni ušla izjemno zanimiva podrobnost iz tretje četrtine.

Dallas je bil v odločilnem delu tekme na poti do zmage 114:100 v Los Angelesu v naletu, Luka Dončić je po slabem prvem polčasu ogrel motorje in je postal neustavljiv. Ko je bila prednost Mavericksov le štiri točke, pa je se je pri izidu 68:84 zgodilo nekaj zares neverjetnega. Dončić je prebil svoje čuvaje in stekel proti obroču, kjer bi ga moral pričakati LeBron James. Ta je bil več kot očitno na voljo za prevzemanje, imel je dovolj časa, toda ... 

Kot so opozorili mnogi, je iz posnetkov razvidno, da se je James zavestno odločil, da se z zadevo  ne bo soočil. Luka je povsem neovirano šel do konca in energično zabil, LeBron je vse skupaj le pospremil s pogledom, to pa je na spletu sprožilo pravi požar. Mnogi so namreč hiteli poudarjati, da si LeBron česa takega ne bi smel dovoliti in da ga je bilo strah, da bo Dončić zabil čez njega ali celo dobil koš plus osebno napako. ter da se je iz tega strahu odločil, da bo vse skupaj rajši pustil. 

Da ga Slovenec ne bi ponižal. Da ne bi dobil akcije, ki bi se vrtela po celem svetu. No, vseeno se vrti tale. "Tako se je veliki LeBron ustrašil šele 20-letnega Dončića," ob tem pišejo nekateri. "Dončić je neoviran zabil na LeBronovem dvorišču in ob njegovi straži. Čeprav je imel James čas za reakcijo. Ponižujoče," pravijo drugi. Vi pa si lahko v posnetkih spodaj pogledate, ali imajo prav.  

Značke: doncic, james, lakers, dallas

Članki iz rubrike