Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
14 01.12.2019 16:24:18

Kakšen NAPAD na Dončića! On, da je MVP?! LOL

Reuters
Ameriškemu zvezdniku Luka Dončić ni tako všeč kot večini v ligi NBA in okrog nje.

Luka Dončić po zgodovinskem novembru, v katerem je v povprečju beležil trojni dvojček, v celotni sezoni pa ima povprečje izjemnih 30,8 točke, 9,9 skoka in 9,6 asistence, v glavnem posluša hvalospeve in posluša vzklike ‘MVP, MVP …’. Tudi v Houstonu, kjer domače tekme igra še eden od kandidatov za naziv najkoristnejšega igralca rednega dela sezone James Harden, jih je. Toda vsi Luke Dončića vendarle ne vidijo med kandidati za to prestižno nagrado.

Nick Young, nekdanji košarkar Los Angeles Lakersov in leta 2018 prvak z Golden State Warriors, je vsekakor med njimi. Danes 34-letni košarkar se je oglasil po izjemni Hardnovi predstavi proti Atlanti, ki ji je nasul kar 60 točk in dodal še po osem skokov ter asistenc, in se posmehoval vsesplošnemu prepričanju, da je Dončić eden od kandidatov za naziv MVP.

“James Harden doseže 60 točk, Luka Dončić jih da 30, pa o njem govorijo, kot da je najboljši košarkar, ki je kadarkoli igral to igro, in da je ni stvari, ki je MVP ne zna, lol” je na facebooku zapisal Young. Več kot očitno Luke Dončića po njegovem mnenju ne bi smeli niti omenjati skupaj s Hardnom v boju za najboljšega košarkarja v ligi.

Članki iz rubrike