Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
1 21.11.2019 07:57:56

Morate ga imeti radi! Goran DRAGIĆ je tako 'ZAGROZIL' svojemu cimru Luki DONČIĆU!

Reuters
Eden najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov Goran Dragić je po sinočnji zmagi svoje ekipe Miami Heat v domači dvorani proti Cleveland Cavaliers v izjavi za STA zagotovil, da se veseli naslednje tekme proti Luki Dončiću, na kateri si želi čim več slovenskih navijačev.

Dragić je k sinočnji zmagi domačih s 124:100 prispeval 13 točk, šest podaj, štiri skoke in eno blokado, čeprav je komaj okreval od vnetja sinusov. S kolenom zadnje čase nima več težav, vendar pa so mu sinusi povzročili velike preglavice.

Na tekmi se je s tribun v dvorani American Airlines proti Clevelandu, ki velja za slovensko prestolnico v ZDA, vila tudi slovenska zastava, vendar v čast Dragiću, ki tega tokrat ni opazil. "Danes je nisem opazil, drugače pa to opazim na veliko tekmah. Je pa res, da ko igraš, je to bolj težko, ker si osredotočen na igro. Drugače pa so slovenski navijači vedno dobrodošli, vedno so fenomenalno navijali zame in za moje soigralce. Poleg tega je Miami lepa destinacija,  tako da jim ni hudega," se je pošalil Dragić.

Ljubljančan igra letos zelo dobro in njegova ekipa zmaguje, vendar pa igra Luka Dončić pri Dallasu tudi po Dragićevem mnenju "fenomenalno". "Mislim, da igra res neverjetno košarko, Upam, da bo zdrav in bo lahko še naprej tako igral."

Na vprašanje, ali se veseli naslednjega derbija z Dončićem kot letos marca v Miamiju v pretekli sezoni NBA, je Dragić odgovoril pritrdilno. "Zmeraj sem vesel, kadar igram proti našim. Tako kot proti Denverju, kjer sem se dobil z (Vlatkom) Čančarjem, kot tudi z Luko. Že nekaj časa se veselim te tekme in upam, da bo prišlo čim večje število slovenskih navijačev tako kot lansko sezono, da se bomo imeli dobro," je dejal Dragić pred februarsko tekmo v Miamiju proti Dallasu.

Marca letos je ob navijanju več tisoč slovenskih navijačev za oba slovenska košarkarska asa slavil Dragić, ki tudi letos pričakuje podoben razplet. Na vprašanje, kaj meni, kdo bo boljši v domači dvorani Miami, se je le nasmejal in odgovoril, da si želi, da ima Luka dobro tekmo, zmaga pa naj Miami.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike