požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

ku
ku
2 21.11.2019 05:54:41

HURIKAN LUKA pustoši po AMERIKI! Slovenski zvezdnik je že v prvem polčasu PONIŽAL VELIKANE lige NBA! (video)

Reuters
Luka Dončić se ne ustavlja, Dallas pa je z visoko razliko premagal ekipo Golden State Warriors.

Po tem, ko je Luka Dončić na zadnji tekmi dosegel neverjetnih 42 točk, so mnogi pričakovali, da se bo Slovencu met nekoliko ustavil, toda ravno nasprotno. Slovenski košarkarski zvezdnik je tokrat povsem razbil Golden State Warriors, ob zmagi Dallasa s kar 142:94 je dosegel 35 točk, 10 skokov in 11 asistenc. 

Ekipa Golden Stata je bila tudi tokrat zelo zdesetkana, saj zaradi poškodb ni veliki zvezdnikov s Stephom Curryjem na čelu, manjkali so tudi Klay Thompson, D'Angello Russel in Draymond Green. A kljub temu je ta zmaga Dallasa vredna ogromno, saj se je letos že mučil na papirju z najslabšimi ekipami v ligi - dvakrat je na primer izgubil z New York Knicksi.

Dončić je že od prve sekunde tekme nakazal, da si želi zelo hitro tekmo rešiti v svojo korist, dosegel je uvodnih 6 točk za Dallas, letel je po parketu, prva četrtina pa se je končala z neverjeetnih 44:16, od tega je Dončić dal kar polovico vseh točk za Teličke. V drugi četrtini je Dončić zaigral le dobrih pet minut, a še vedno dovolj, da je ob polčasu skupno zbral že 33 točk, kar je bilo le 5 manj kot celotna ekipa Golden Stata.

Zmagovalec je bil praktično odločen že po prvih dveh četrtinah, Dončić je na začetku drugega polčasa več grešil, a je bil boljši v skoku in asistencah, da je zbral trojni dvojček, nato pa celo zadnjo četrtino počival na klopi in gledal, kako so njegovi soigralci slavili z izjemno razliko.

Pri Dallasu je 6 košarkarjev doseglo dvomestno število točk, ob Dončiću še Porzingis, Hardaway Jr, Brunson, Marjanović in Lee. 

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike