nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ku
ku
1 20.11.2019 13:22:35

Besede, ki so RAZBURILE Dončićeve pristaše: Kako je lahko superzvezdnik, ČE NIMA TEGA

Reuters
Luka Dončić je vroča tema v ligi NBA.

Skip Bayless, eden najbolj priznanih medijskih predstavnikov prek luže, niti v tem trenutku ni ravno ljubitelj Luke Dončića. Četudi Luka dosega 29,5 točke, 10,7 skoka in 9,3 podaje na tekmo, in to pri 20 letih. Bayless ni med tisto večino, ki je navdušena nad slovenskim košarkarjem in ki podrobno spremlja dogajanje v ligi NBA.

Obregnil se je ob izjavo svojega kolega v oddaji Undisputed Shannona Sharpa, ki je dejal, da je Luka podoben Larryju Birdu in da je njegova sezona doslej izjemna.

"Ne Luka ne Trae ne igrata obrambe. Niti malo. Luka ne more igrati v obrambi, tudi če bi želel. Že proti Dallasu so Lakersi ves čas obstreljevali Dončića v obrambi. V slačilnici so menda govorili, da bodo v napadu igrali na tistega, ki ga pokriva Luka. Bodisi LeBron, bodisi Kentavious Caldwell Pope ali Danny Green. V sebi nima ubijalskega instinkta, ni takšen pes v obrambi."

"Ne vem, ali je Luka svojo igro ponesel na raven, kakršne še nismo videli. Oprostite, ampak ne vidim, da je Luka superzvezdnik lige. Poglejte ga samo pri prostih metih. Lani je bil v teritoriju LeBrona Jamesa. Lani je proti mojim Spursom proste mete metal 1/9. To je huje od LeBrona. On zagotovo ni nikoli metal tako slabo. Nihče od superzvezdnikov ne more metati 1/9 iz prostih metov. To niso številke za superzvezdnika."

sharpe bayless
youtube

Seveda pa sta na Undisputed nato Skip Bayless in Shannon Sharpe, ki je ves čas zagovarjal Dončića, začela kar ostro debato. "Ti iščeš iglo v seniku. Človek je četrti po točkah, 10. v skokih in drugi pri podajah. Ima številke kot Russell Westbrook, ti pa govoriš, da ni superzvezdnik?" mu je odgovoril Sharpe. Na koncu pa je Bayless le dodal. "Luko je zabavno gledati. Larryju Birdu sem podoben tudi jaz, saj sem bel."

Pa si mislite svoje. 

Članki iz rubrike