Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 08.05.2019 08:26:10

Dončić v Sloveniji PRESENETLJIVO NALETEL na nekdanjega ZVEZDNIŠKEGA SOIGRALCA PRI DALLASU!? (video)

Reuters
Kakšen zabavljač je Luka Dončić.

Izjemni slovenski košarkar Luka Dončić se po naporni prvi sezoni v ligi NBA trenutno mudi v Sloveniji, kjer je že začel s pripravami na - kot pravijo mnogi - prelomno drugo sezono v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. In čeprav je Dončić po koncu sezone novinarjem v ZDA dejal, da ga ne bodo našli, saj se ne bo pojavljal na družabnih omrežjih, je bilo seveda tem besedam zelo težko verjeti, kajti Luka enostavno - tako kot seveda milijoni drugih - obožuje uporabljanje teh izjemno popularnih kanalov.

In Dončićeve objave so po navadi hudomušne, zabavne. Nič drugače ni bilo niti včeraj, ko je Dončić na Instagramu objavil fotografijo plakata, na kateri Tomas Sport nagovarja potencialne kupce, da jim lahko pomaga priti do boljših rezultatov. Na plakatu je fotografija športnika, ki se poti v fitnesu, Dončić pa je ob fotografiji zapisal: "Dennis Smith jr., si to ti?"

doncic instagram
Možakar na fotografiji res po videzu, predvsem po frizuri, spominja na nekdanjega Dončićevega zvezdniškega soigralca pri Dallasu Dennisa Smitha jr., s katerim je Dončić igral v prvem delu sezone in z njim stkal tesno prijateljstvo. Škoda, ker se oba mladeniča nista ujela še na igrišču. Ker se nista, je vodstvo Teličkov potegnilo pomembno potezo. Dennisa Smitha jr. je skupaj s še nekaterimi košarkarji poslala v New York, v zameno pa v klub pripeljala izjemnega Latvijca Kristapsa Porzingisa.

Članki iz rubrike