uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

Sara Carbonero, iker casillas Svet24.si

Potem ko je Casillasa na cedilu pustilo srce, ima ...

dvojčka Petisvet.si

Večno mladi in igrivi - rojeni v znamenju Dvojčka

karel destovnik - kajuh Svet24.si

FOTO: V Šoštanju šokirani: albanski orel na ...

katarina bencek 1 Svet24.si

Katarina Benček izdala knjigo z vročo vsebino: ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Zakaj Tanja Žagar sinčka ne bo izpostavljala ...

ku
ku
1 08.05.2019 08:26:10

Dončić v Sloveniji PRESENETLJIVO NALETEL na nekdanjega ZVEZDNIŠKEGA SOIGRALCA PRI DALLASU!? (video)

V Dallasu so predvidevali, da bo prihodnost videti takole z Luko in Dennisom Smithom mlajšim, toda veter sprememb je v Teksasu zapihal malce drugače.
Reuters
Kakšen zabavljač je Luka Dončić.

Izjemni slovenski košarkar Luka Dončić se po naporni prvi sezoni v ligi NBA trenutno mudi v Sloveniji, kjer je že začel s pripravami na - kot pravijo mnogi - prelomno drugo sezono v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. In čeprav je Dončić po koncu sezone novinarjem v ZDA dejal, da ga ne bodo našli, saj se ne bo pojavljal na družabnih omrežjih, je bilo seveda tem besedam zelo težko verjeti, kajti Luka enostavno - tako kot seveda milijoni drugih - obožuje uporabljanje teh izjemno popularnih kanalov.

In Dončićeve objave so po navadi hudomušne, zabavne. Nič drugače ni bilo niti včeraj, ko je Dončić na Instagramu objavil fotografijo plakata, na kateri Tomas Sport nagovarja potencialne kupce, da jim lahko pomaga priti do boljših rezultatov. Na plakatu je fotografija športnika, ki se poti v fitnesu, Dončić pa je ob fotografiji zapisal: "Dennis Smith jr., si to ti?"

doncic instagram
Možakar na fotografiji res po videzu, predvsem po frizuri, spominja na nekdanjega Dončićevega zvezdniškega soigralca pri Dallasu Dennisa Smitha jr., s katerim je Dončić igral v prvem delu sezone in z njim stkal tesno prijateljstvo. Škoda, ker se oba mladeniča nista ujela še na igrišču. Ker se nista, je vodstvo Teličkov potegnilo pomembno potezo. Dennisa Smitha jr. je skupaj s še nekaterimi košarkarji poslala v New York, v zameno pa v klub pripeljala izjemnega Latvijca Kristapsa Porzingisa.

Članki iz rubrike